28 / 03 / 2024

Benzin, motorin, LPG'ye zam ya da indirim geldi mi? Sürücüler hemen bakın! Opet, Shell, BP 14 Eylül 2022 fiyat listesi

Benzin, motorin, LPG'ye zam ya da indirim geldi mi? Sürücüler hemen bakın! Opet, Shell, BP 14 Eylül 2022 fiyat listesi

Brent petroldeki her hareketlilik akaryakıt fiyatlarını da etkiliyor. Petrole gelen zam benzin ve motorin fiyatlarına da zam olarak yansıyor. Peki benzin, motorin, LPG'ye zam ya da indirim geldi mi? Sürücüler hemen bakın! İşte Opet, Shell, BP, Total, PO 14 Eylül 2022 fiyat listesi



Rusya’nın Ukrayna’ya açtığı savaştan sonra tırmanışa geçen ve tarihi zirveye ulaşan Brent petrol fiyatları geçen hafta 87 doları kadar düştü, daha sonra tırmanışa başladı. Brent petroldeki her hareketlilik akaryakıt fiyatlarını da etkiliyor. Petrole gelen zam benzin ve motorin fiyatlarına da zam olarak yansıyor. 

Benzin, motorin, LPG ye zam ya da indirim geldi mi? Sürücüler hemen bakın! Opet, Shell, BP 14 Eylül 2022 fiyat listesi 

Geçen hafta akaryakıt fiyatları için oldukça hareketli geçmişti. Peş peşe gelen indirimler ve zamlar sürücüleri şaşırttı. 8 Eylül Perşembe gününden itibaren motorin grubuna yapılan indirimin ardından akaryakıt fiyatlarında yeni bir değişiklik yaşanmadı. 

Peki benzin, motorin, LPG'ye zam ya da indirim geldi mi? Sürücüler hemen bakın! İşte Opet, Shell, BP, Total, PO 14 Eylül 2022 fiyat listesi...


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön