25 / 04 / 2024

Benzin, motorin ve LPG fiyatlarına dev indirim! Ziraat Bankası'ndan sevindiren kampanya

Benzin, motorin ve LPG fiyatlarına dev indirim! Ziraat Bankası'ndan sevindiren kampanya

Ziraat Bankasından kullanıcılarına müjdeli bir haber geldi. Yapılan duyuruda 50 TL'lik Bankkart verileceği söyledi. İndirim, yakıt alımında kullanılabilecek.



Milyonlarca otomobil sahibine Ziraat Bankasından sevindiren bir haber gelmiş durumda. Banka tarafından yapılan duyuru ya göre banka kart sahiplerine 50 TL Bankkart lira verilecek.

Bu kazanılan puanlar bir sonraki yakıt alımında kullanılabilecek ve toplam tutar üzerinden 50 TL indirim olmuş olacak. 

Konu ile ilgili olarak banka tarafından yapılan duyuruda M Oil istasyonlarında farklı günlerde ve tek seferde yapılacak 200 TL ve üzeri 4. akaryakıt ya da otogaz alışverişine 50 TL Bankkart Lira verileceği söylendi.. Söz konusu kampanya 15 Ağustos’a kadar devam edecek. 
 


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön