19 / 04 / 2024

Benzin, motorin ve LPG'de son dakika! Akaryakıta zam geldi mi? Opet, Total, PO, Shell 17 Ağustos 2022 fiyat listesi...

Benzin, motorin ve LPG'de son dakika! Akaryakıta zam geldi mi? Opet, Total, PO, Shell 17 Ağustos 2022 fiyat listesi...

Araç sahipleri son dakika benzin, motorin ve LPG fiyatlarını yakından takip ediyor. Peki benzin, motorin ve LPG'ye yeni geldi mi? Akaryakıtta litre fiyatları hangi ilde kaç lira oldu? İşte Opet, Total, PO, Shell 17 Ağustos 2022 fiyat listesi...



Rusya ve Ukrayna arasındaki savaşla beraber Brent petrol fiyatlarında başlayan dalgalanma devam ediyor. Brent petrol fiyatlarında yaşanan değişiklikler akaryakıta zam ya da indirim olarak yansıyor. Milyonlarca sürücü akaryakıt fiyatlarına zam gelip gelmediğini araştırıyor. 

Benzin, motorin ve LPG de son dakika! Akaryakıta zam geldi mi? Opet, Total, PO, Shell 17 Ağustos 2022 fiyat listesi... 

Araç sahipleri son dakika benzin, motorin ve LPG fiyatlarını yakından takip ediyor. 

Motorin grubunda bu gece yarısı itibariyle beklenen 79 kuruşluk yeni zam, petrol fiyatlarındaki düşüş sebebiyle uygulanmadı. 

Peki benzin, motorin ve LPG'ye yeni zam geldi mi? Akaryakıtta litre fiyatları hangi ilde kaç lira oldu? İşte Opet, Total, PO, Shell 17 Ağustos 2022 fiyat listesi...


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön