25 / 04 / 2024

Bereket Döner İstanbul’da 55. restoranını açıyor!

Bereket Döner İstanbul’da 55. restoranını açıyor!

Bereket Döner, İstanbul'da Bakırköy ve Üsküdar'da açtığı 2 yeni restoran ile İstanbul'daki restoran sayısını 55'e, Türkiye'deki toplam sayıyı ise 67'ye yükselterek aynı zamanda kendi kategorisindeki en fazla restorana sahip marka oldu.



Fastfood alışkanlığına sağlıklı bir alternatif sunan Bereket Döner, yeni restoranlar açmaya devam ediyor. İstanbul'da iki ayrı noktada birden restoran açan Bereket, böylece Türkiye genelindeki toplam şube sayısını 67’ye yükseltti.


Türkiye'nin en büyük döner üreticisi Bereket Döner, İstanbul'da Bakırköy ve Üsküdar'da açtığı 2 yeni restoran ile İstanbul'daki restoran sayısını 55'e, Türkiye'deki toplam sayıyı ise 67'ye yükselterek aynı zamanda kendi kategorisindeki en fazla restorana sahip marka oldu. 


Yıl Sonuna Kadar 50 Restoran Daha Açacağız

Döner denildiğinde akla ilk gelen marka olduklarını söyleyen Bereket Döner Yönetim Kurulu Üyesi Nezif Emek, "İstanbul dışında 10 ilde daha varız. Amacımız, her ile bir Bereket Döner restoranı açmak. Türk mutfağının sembollerinden biri olan dönerin gerçek lezzetini kendi memleketinde herkesle tanıştırmak adına yeni restoranlar açmak için seferber olduk. Yıl sonuna kadar Ankara, İzmir, Bursa, Konya ve Eskişehir öncelikli olmak üzere 50 restoran daha açacak ve toplam restoran sayımızı 100'ün üzerine taşıyacağız” dedi.



Geri Dön