23 / 04 / 2024

Berker'in bayii toplantısında hedefler ve teknolojiler konuşuldu!

Berker'in bayii toplantısında hedefler ve teknolojiler konuşuldu!

Berker, Hager Grubu'yla birleşmesinin ardından düzenlediği bayii toplantısı ile tüm Türkiye'ye yayılan satış noktaları, bölge sorumluları ve paydaşlarıyla bir araya geldi. Berker'in bayii toplantısında hedefler ve teknolojiler konuşuldu.



Akıllı bina otomasyon ve anahtar priz sistemlerinin güçlü markası Alman menşeili Berker, Hager Grubu'yla birleşmesinin ardından düzenlediği bayii toplantısı ile tüm Türkiye'ye yayılan satış noktaları, bölge sorumluları ve paydaşlarıyla bir araya geldi. Markanın hizmet ve kalite standartlarının yanı sıra gelişim grafiği, hedefler ve yeni teknolojinin konuşulduğu toplantıda 2014'ün yeni sistemleri gündem konusu oldu. 

Binalarda enerji yönetimi ve yaşam konforu alanında entegre çözümler sunan Berker, başarıyla ilerlediği Türkiye pazarında 2013'e genel bir bakış yaparak yeni sistemlere adapte olabilmek için genel bir bayii toplantısı düzenledi. Tüm bölgelerden satış sorumluları ve yöneticilerin katılım gösterdiği toplantıda pazarlama stratejilerinden yeni anahtarlara, enerji kontrol ünitelerinde yeniliklerden PR projelerine kadar tüm detaylar konuşuldu. Berker Türkiye Genel Müdürü Medeni Kahraman ve Yurtdışı Satış ve Pazarlama Müdürü Roger Claessen ev sahipliğinde gerçekleşen bayii toplantısında 2008 yılında Türkiye pazarına giriş yapan ve dört yıl gibi kısa bir sürede pazar liderliğini yakalayarak yıllık %40 büyüme hızına ulaşan Berker'in Türkiye hedefleri ve büyüme stratejileri paylaşıldı. Başarılı projelerin sunumlarının paylaşıldığı toplantıda akıllı bina otomasyonu satışında dünya üçüncüsü, genel ürün satışında ortalamasında ise birinci olan Türkiye ofisinin büyüme grafiğinin daha da yükseltilmesi hedeflendi. 

2014 yılında %40 büyüme... 

Türkiye genelindeki bayii ve iş ortaklarının katıldığı toplantıda Berker Türkiye Genel Müdürü Medeni Kahraman, Hager Grubu ile birleşme sonrasında Berker'in dizayndaki başarısı, Hager'in endüstriyel alandaki uzmanlığı ile daha büyük bir performansla 2014 yılında %40 büyüme öngördüklerinin bilgisini tüm bayiilerle paylaştı. Kahraman, 2013'te tüm dünyada 1.8 Milyar Euro ciroya ulaşan Berker'in başarısının ardından Türkiye'de yatırımlarını güçlendireceğini ve önümüzdeki dönemde fabrika yatırımları ile Türkiye'de daha da güçlü konumda olacağının bilgisini de verdi. 




Geri Dön