18 / 04 / 2024

Beş Yıldız İnşaat'ın ilk projesi İzmir Torbalı'da!

Beş Yıldız İnşaat'ın ilk projesi İzmir Torbalı'da!

İnşaat sektöründe 30 yılı deviren Beş Yıldız Yapı İnşaat, Torbalı’ya taşındı. Firma ilk projesini Torbalı Mahallesi’nde inşa edecek. Firma sahibi Mevlüt Heseki, farklı ve sürpriz yatırımlara imza atacaklarını söyledi.



30 yıllık bir geçmişe sahip olan Beş Yıldız Yapı İnşaat, Menderes’teki ofisini Torbalı’ya taşıdı. 2004 yılından bu yana gerçekleştirdiği yatırımlar ve inşa ettiği konutlarla dikkat çeken Beş Yıldız Yapı İnşaat, Torbalı’da da önemli projeler hayata geçirecek. İlk etapta 16 dairelik bir bina inşa edecek olan firma, yakın zamanda yeni çalışmalarda gerçekleştirecek. Sırtında harç taşıyarak başladığı inşaat sektöründe şimdilerde müteahhitlik yapan MevlütHeseki, sayısız projelere imza attı. Birçok önemli otel ve yazlık projesini de hayata geçiren başarılı iş adamı Torbalı’da da genç iş adamı Burak Öztürk ile birbirinden farklı ve lüks binalar inşa etmeyi hedefliyor.


30 YILI DEVİRDİ


1985 yılında Isparta’da inşaatlarda sırtında harç ve tuğla taşıyarak işe başlayan MevlütHeseki, çekirdekten yetiştiği meslekte başarı adımlarını da birer birer çıktı. Çıraklık, kalfalık ve ustalıktan taşeronluğa kadar yükselen Heseki, 2004 yılında ise müteahhitliğe geçiş yaptı. 1989 yılında İzmir’e gelen Karaburun, Çeşme, Menderes gibi bölgelerde önemli projeleri hayata geçiren Heseki, başta ünlü şarkıcı İzzet Yıldızhan’ın oteli olmak üzere birçok otelinde inşasını gerçekleştirdi. Uzun yıllardır konut ve yazlık üzerine hizmet veren Heseki, geçtiğimiz aylarda da ofisini Torbalı’ya taşıdı. İlçenin başarılı genç iş adamlarından Burak Öztürk ile birlikte iş ortaklığı yapan Heseki, farklılıklarını kısa sürede hissettireceklerini belirtti.


İLK YATIRIM TORBALI MAHALLESİ’NE


Beş Yıldız Yapı İnşaat ismiyle Torbalı’da faaliyetlerini sürdürecek olan şirket, ilk projesini de Torbalı Mahallesi’nde gerçekleştirecek. Torbalı Mahallesi İZBAN İstasyonu yanında yükselecek proje birçok özelliği de bünyesinde barındırıyor. 900 metrekarelik alanda inşa edilecek bina toplam 16 daireden oluşmakta. 390 metrekarelik oturma alanına sahip olan bina 110 ve 130 metrekare aralığındaki 2+1 dairelerden oluşuyor. Bina 1 yıl gibi oldukça kısa sürede tamamlanıp sahiplerine teslim edilecek. Proje özellikle geniş bahçesiyle dikkat çekiyor. 500 metrekarelik bir bahçeye sahip olacak projede farklı bir peyzaj çalışmasına imza atılacak. Firma sahibi MevlütHeseki, bu konuda ciddi bir çalışma yürüttüklerini kaydetti.


MODERN YAŞAM ALANLARI


Beş Yıldız Yapı İnşaat, hem kent içi hem kent çevresinde gelişmekte olan yeni yerleşim birimlerinde önemli projeler gerçekleştirdi. Modern yaşamın gereksinimlerine uyumlu, doğaya ve insana saygılı projelere imza atarak sadece bir konut projesi değil, gerçek yaşam alanları oluşturuyor. Sosyal, sportif ve kültürel aktivitelerle bağını eksiksiz kurarak ailelerin, doğal yuva ihtiyacını sağlam bir zemine oturttuklarını ifade eden Heseki: “Modernlik, mimari mükemmellik ve teknolojinin akıllı kullanımıyla müşterilerimizi geleceğe taşımak ve yaşam standartlarını en üst düzeye getirmek istiyoruz. 2004 yılından bu yana da inşa ettiğimiz konutlarda hep bunu gözettik. Kaliteli ve huzurlu yaşam en büyük farkımız” diye konuştu.


YATIRIMA EN UYGUN YER


Dışarıdan bir göz olarak Torbalı’yı da değerlendiren başarılı müteahhitMevlütHeseki: “Torbalı, son yıllarda büyük bir atılım gerçekleştirdi. İzmir’in gözbebeği konumunda. Çalışma sistemi olarak da çok rahat bir bölge. Yerleşim yeri de yatırım için gayet uygun. İlçede hızlı bir yapılaşma mevcut. Torbalı, hem iş hem de ulaşım bakımından çok revaçta bir bölge. Bunlarda yatırım için çok önemli kriterler. Beş Yıldız Yapı İnşaat olarak Torbalı’ya büyük katkı koyacağız. Farklı ve sürpriz yatırımlara imza atacağız. Şuanda birçok önemli proje üzerinde çalışıyoruz. Torbalılılar sürprizlerimize hazır olsun” diye konuştu.



www.beşyıldızyapi.com.tr/

 


Gökhan YALKALK/Büyük Torbalı Gazetesi


Geri Dön