19 / 04 / 2024

Beşiktaş, Petrol Ofisi davasını kaybetti!

Beşiktaş, Petrol Ofisi davasını kaybetti!

Beşiktaş Spor ve Jimnastik Kulübü ile Fulya Akaryakıt Ticaret ve Sanayi Anonim Şirketi arasındaki davada yeni bir gelişme yaşandı.



Geçtiğimiz yılın şampiyonu Beşiktaş, son birkaç yıldır sportif anlamda gerçekten başarılı işlere imza atıyor.

Beşiktaş'ın Fulya'daki yerini bilirsiniz. Bugün Acıbadem Fulya Hastanesi ve Aşçıoğlu Plaza'ların bulunduğu alan komple Beşiktaş'a ait.

Para Dergisi'nin haberine göre, buraları gelir paylaşımına göre değerlendirdi. Bunun önünde bir de benzin istasyonu var. Bir dönem Opet olarak faaliyet gösteren istasyon şu sıralar Petrol Ofisi olarak hizmet veriyor. Burası uzunca bir süredir Beşiktaş Spor ve Jimnastik Kulübü ile Fulya Akaryakıt Ticaret ve Sanayi Anonim şirketi arasında davalıktı.

Fulya Akaryakıt burayı Beşiktaş'tan uzun dönem kiralamış. Ancak Fikret Orman başkan olduktan sonra kirasını düşük bularak çıkmasını istemiş ve tahliyesi için dava açmış.

Dava uzunca bir süre devam etmiş. Fulya Akaryakıt'ın patronlarından İTO Başkan Yardımcısı Murat Kalsın'dan öğrendiğimize göre, Başkan Orman her türlü yolu denemiş. Öğrendiğimize göre, Beşiktaş davayı kaybetmiş. Murat Kalsın, akaryakıt istasyonunu işletmeye devam edecekmiş...


Geri Dön