20 / 04 / 2024

Beşiktaş Sakarya Karasu'da 250 dönüm araziye kondu!

Beşiktaş Sakarya Karasu'da 250 dönüm araziye kondu!

Beşiktaşlı yöneticiler, Sakaryalı kongre üyesi Özgür Mert Balcı'nın girişimleriyle Karasu'da 250 dönümlük bir araziyi kulübe kazandırmaya hazırlanıyor



Mali yönden tarihinin en sıkıntılı dönemini geçiren Beşiktaş bir yandan İnönü Stadı ile ilgili çalışmalarını sürdürürken, tesisleşme yönünde de büyük adımlar atıyor.

Yatırımlar Komitesi Başkanı Yalçın Kaya Yılmaz, Genel Sekreter Mesut Urgancılar, Tesisler Sorumlusu Berkan Gocay ve eski yöneticilerden Hüseyin Mican, İlçe Belediye Başkanı Mehmet İspiroğlu’nu makamında ziyaret etti. Burada Karasu’da inşaa etmeyi planladıkları spor kompleksi için ilk yatırım çalışmalarına başladı.

İMZALAR EN KISA SÜREDE
Belediye Başkanı ile görüştükten sonra İhsaniye Köyü Kum Mahallesi’nde kurulması planlanan spor kompleks alanını gezen yöneticiler 250 dönümlük araziye hayran kaldılar.

F.Bahçe'nin Düzce’de yaptığı Topuk Yaylası Tesisleri gibi bir kompleks yapmayı planlayan Siyah- Beyazlı yöneticiler arazinin üst kullanım hakkını almak için gereken imzaların en kısa zamanda atılacağını belirtti. Olayın en ilginç tarafı, Yalçın Kaya Yılmaz’ın bu büyük projesinin, başkan Fikret Orman için de sürpriz olmasıydı. Zira Yılmaz son dakikaya kadar Orman’a haber vermemişti.

Akşam


Geri Dön