16 / 04 / 2024

Beşiktaş taraftarlara özel seyahat platformu kurdu!

Beşiktaş taraftarlara özel seyahat platformu kurdu!

Jolly Tur, Beşiktaşlı taraftara özel bir seyahat platformu kurdu. Beşiktaş JK ile yapılan işbirliği ile hayata geçirilen BeşiktaşTravel seyahat platformunda Beşiktaşlı taraftarlara özel maç turları düzenlenecek.



Jolly Tur, Beşiktaşlı taraftara özel bir seyahat platformu kurdu. Beşiktaş JK ile yapılan işbirliği ile hayata geçirilen BeşiktaşTravel seyahat platformunda Beşiktaşlı taraftarlara özel maç turları düzenlenecek. Tüm destinasyonlarda da avantajlı tatil imkânı sağlanacak. Jolly Tur ile iş ortaklığı gerçekleştiren Beşiktaş JK, resmi seyahat sitesi "BeşiktaşTraver'i tanıttı. Nevzat Demir Tesisleri'nde düzenlenen imza törenine Beşiktaş Başkanı Fikret Orman ve Jolly Tur Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Mert Vardar katıldı. 



MAÇLARA ULAŞIM KONAKLAMA PAKET

25 Ağustos'ta hizmete giren www.besiktastravel.com sitesinde; Beşiktaşlı taraftarlara tüm maçlar için ulaşım-konaklama transfer hizmetleri bir paket olarak sunulacak. Sitede; sadece maç turları değil kültür turlarından yurtdışına, gemi turlarından Kıbrıs seyahatine, uçak biletine, münferit otel rezervasyonuna kadar her tür seyahat ürünü taraftarlarla buluşacak. BeşiktaşTravel üzerinden satın alınan her tatil ve maç turu paketinden kulüp de önemli bir gelir elde edecek. Bu gelirin yılda 1 milyon TL'yi bulması bekleniyor. 


Habertürk 


Geri Dön