29 / 03 / 2024

Beşiktaş’ta kentsel dönüşüm başladı!

Beşiktaş’ta kentsel dönüşüm başladı!

Beşiktaş Belediye Başkanı Av. Murat Hazinedar, Kültür Mahallesi Hoca Ahmet Yesevi Sokak’ta, “Kentsel Gelişim ve Yerinde Dönüşüm”ün temel atma törenini gerçekleştirdi. Dönüşüm Kültür Mahallesi'yle başlıyor...



Beşiktaş'ı yarınlara daha iyi hazırlamak için “Kentsel Gelişim ve Yerinde Dönüşüm” Kültür Mahallesi'nde gerçekleşen temel atma töreniyle başladı.


Beşiktaş Belediye Başkanı Av. Murat Hazinedar’ın konuşmasıyla açılan törende, yerinde dönüşüm Kültür Mahallesi’nden başlamış oldu.


Hazinedar konuşmasında, “Gerçekleştirmek istediğimiz, ada bazlı kentsel gelişim ve yerinde dönüşümdür” diye konuştu. Şehirleri yeniden imar ederken yeni bir kültür oluştuğuna vurgu yapan Başkan, müteahhitten özellikle tavan yüksekliğinin üç metre altına düşmemesini istediğini belirtti.


Mevcut yapı stoğunu yenileyerek Beşiktaş'ta insan odaklı kentsel gelişimi gerçekleştiriyoruz diyen Hazinedar, özellikle kutu gibi evler istemediğini ifade etti.


Konuşması ardından dozere binerek yıkım çalışmasını başlatan Başkan, Kentsel Gelişim’in temelini Kültür Mahallesi’nde attı.

Beşiktaş Belediyesi


Detaylar için tıklayınız


Geri Dön