28 / 03 / 2024

Best Buy ikinci mağazayı Ankara'da açıyor

Best Buy ikinci mağazayı Ankara'da açıyor

Best Buy, Aralık 2009'da  İzmir'de açtığı tasarım ödüllü ilk mağazasından sonra ikinci mağazasını Ankara'da açacak



Teknoloji alışverişinde dünyanın önde gelen mağazalar zinciri Best Buy, Aralık 2009'da  İzmir'de açtığı tasarım ödüllü ilk mağazasından sonra ikinci mağazasını Ankara'da açacak.

Best Buy firması tarafından yapılan açıklamada, Best Buy Türkiye'deki ikinci mağazasını 20 Nisan Salı günü  Ankara  Çayyolu Mesa Plaza Alışveriş Merkezi'nde açacağı belirtildi. Açıklamaya göre, Best Buy dünya çapında yaklaşık 4 bin mağazası ve 155 bin çalışanıyla hizmet veriyor.
Star

Konu ile ilgili basında yer alan diğer haberler

İzmirli'den tam not alan Best Buy şimdi Ankara'da
Türk pazarına giriş yaptığı İzmir'de % 95 tüketici memnuniyeti oranını yakalayan Best Buy ikinci mağazasını Ankara'da açıyor

Teknoloji alışverişinde dünyanın 1 numarası Best Buy, Aralık 2009'da İzmir'de açtığı tasarım ödüllü ilk mağazasından sonra ikinci mağazasını bugün Ankara'da Çayyolu Mesa Plaza Alışveriş Merkezi'nde açıyor. Best Buy Türkiye Ülke Başkanı Ruşen Kopmaz, Best Buy  İzmir  mağazasının çok kısa sürede İzmirliler'in teknoloji alışverişinde referans noktası olmayı başardığını belirtti. İzmir'de açıldığı günden bu yana her hafta düzenli olarak gerçekleştirilen tüketici araştırma sonuçlarını açıklayan Kopmaz yüzde 95'lik müşteri memnuniyeti oranına ulaştıklarını söyledi. Kopmaz sözlerini şöyle sürdürdü: “Müşteriler tarafından en beğenilen özelliklerimizin başında mağazada sunulan ürünlerin test edilip denenmeye ve karşılaştırmaya uygun sergilenişi geliyor.Ayrıca teknoloji uzmanları ve satış sonrasında sunulan hizmetlerin kalitesi, Mavi Tişörtlü çalışanların ürünler ve teknolojiler konusundaki bilgi düzeyleri, sundukları tarafsız danışmanlık büyük beğeni top;luyor.”

ASUS LAMBORGHINI TÜRKİYE'DE
Ruşen Kopmaz, en son ve yeni teknolojiyi müşterileriyle buluşturmayı vadeden Best Buy'ın Ankaralılar'a sürprizleri oldğunu da kaydetti. Kopmaz'ın verdiği bilgiye göre ilk defa İzmirliler'le buluşturdukları ve sadece Best Buy'da satılan mükemmel oyun deneyimi yaşatan Alienware bilgisayar ve dünyanın neresinde olursa olsun, evdeki tüm TV kanallarını bilgisayardan ve cep telefonundan izlemeye olanak sağlayan Slingbox Ankara'da da satışta olacak. Best Buy, bilgisayar dünyasındaki iki taşınabilir bilgisayarı Asus-Lamborghini VX5 ve Asus G51J 3D'yi de Türkiye'de ilk defa Ankara Mağazası'nda satışa sunacak.

13 ülkede 4 bin mağazası var
1966 yılında kurulan Best Buy Co., 45 milyar dolar cirosu,  13 ülkedeki faaliyeti,  sahip olduğu 9 markası, yaklaşık 4 bin mağazası ve 155 bin çalışanıyla milyonlarca müşterinin beklentisi ve ihtiyacı doğrultusunda teknoloji alanında çözümler sunuyor.
Star


Geri Dön