29 / 03 / 2024

Beyazpark Topkapı'nın örnek dairelerine RSG imzası!

Beyazpark Topkapı'nın örnek dairelerine RSG imzası!

Ödüllü İç Mimar Semih Güven ve İç Mimar Didem Güven ile genç ekipleri, İstanbul’a modern yaşamın ihtiyaçlarına uygun gerçek bir “örnek” teşkil edecek Beyazpark Topkapı Daire projeleri ile yeni bir dünyanın kapılarını aralıyor.



RSG İç Mimarlık’ın son projelerinden “Beyazpark Topkapı Örnek Daire ve Sosyal Tesis Projesi”, İstanbul’un tarih kokan topraklarında yer alan, ismi ile de sizleri yeni, prestijli bir başlangıca davet eden, bünyesinde 371 konut, 9 ticari daire ve sosyal tesis barındıran yaşam merkezi Beyazpark Topkapı için tasarlandı. Projede, bölgedeki tarihi dokunun verdiği köklülük duygusu ile yola çıkan RSG İç Mimarlık ekibi, saygınlık ve bu gücün getirisi olan ılımlılık duyularını iç mekâna yansıttılar. Tüm bu etki seçilen birinci sınıf malzemeler ve renk paletinin özgün örgüsüyle tüm mekânlarda sürdürüldü. 


“Beyazpark Topkapı Örnek Daire ve Sosyal Tesis Projesi”, bu vizyon içerisinde konutlarda yaşamlarını sürdürecek aileler ve kişilerin faaliyetleri kolaylaştıran, yaşam kalitesini ve keyfini artıran gerekli tüm detaylar RSG İç Mimarlık tarafından düşünüldü. 


İç mekânlarda yer alan mobilyalar neredeyse tamamen yerine göre ve kullanıcı ihtiyaçlarını gözeterek, aynı kimlik anlayışı içerisinde tasarlandı. Salon, ev sahiplerinin kişisel zamanlarda konfor içerisinde dinlenebileceği, konukları ise keyifle ağırlayabileceği bir yaşam alanı olarak kurgulandı. Konut içerisinde depolama alanları dekoratif unsurlara, yer yer de sergi alanlarına dönüştürüldü. Kalabalık aile yemekleri için salon içerisinde, hızlı hareket edilmesi geren zamanlarda ise mutfakta aynı zamanda ekstra bir tezgâh olarak da kullanılabilecek ayrı bir yemek bölümü oluşturuldu. RSG İç Mimarlık’ın Beyazpark Topkapı Örnek Daire projesinde özel odalarda ve banyolarda ise yine kişisel zamanlarında kullanıcıyı destekleyecek, konforunu artıracak gerekli tüm detaylar tasarımla bütünleştirildi



Geri Dön