25 / 04 / 2024

Beykoz Belediyesi 2B satış hesaplama 2014!

Beykoz Belediyesi 2B satış hesaplama 2014!

Beykoz Belediyesi 2B satış hesaplaması nasıl yapılır? Beykoz Belediyesi 2B kapsamındaki mahalleler hangileri? Beykoz Belediyesi 2B satış hesabının formülü nedir? İşte Beykoz Belediyesi 2B satış hesaplama 2014!



Beykoz Belediyesi 2B satış hesaplama 2014!


Beykoz Belediyesi, 2B kapsamında 10 Şubat 2014 tarihinden itibaren şu mahallelere tebligat göndermeye başladı; 


Fatih Mahallesi, Yavuzselim Mahallesi, Çiftlik Mahallesi, Çengeldere Mahallesi, Gümüşsuyu Mahallesi, İncirköy Mahallesi, Soğuksu Mahallesi ve Baklacı Mahallesi...



Beykoz Belediyesi 2B satışı açıklaması!


Beykoz Belediyesi tarafından yapılan 2B satış işlemleri ile ilgili açıklaması şöyle;


"2B parsellerinin satışı için Necmettin Erbakan Kültür Merkezimizin girişinde "Satış Ofisi" oluşturulmuştur. Satış ofisimiz 10 Şubat 2014 tarihi itibariyle faaliyete başlamıştır.


İlk olarak Gümüşsuyu Mahallesinde 2B hak sahibi hemşerilerimize tebligatları yapmaya başlıyoruz. Tebligatların ekinde “Satış Bedeli Hesaplama Tablosu”nu da bilginize sunuyoruz.


3 farklı ödeme seçeneği oluşturduk. İster %10 indirim ile yarısı peşin yarısı taksitli, isterseniz tamamı taksitli olarak ödeme yapabileceksiniz.


Tebligatlar elinize ulaştıktan sonra (216) 538 83 27 numaralı Beykoz Belediyesi 2B İletişim Merkezi numaramızı  saat 08:30 ile 24:00 saatleri içerisinde arayarak satış günü için randevu almanız gerekmektedir.


Randevu tarihinde;

Nüfus Kağıdınızın aslı ve fotokopisi,

Yerleşim Yeri Belgesi (yani ikametgah)

Ve 3 adet vesikalık fotoğraf ile;


Tüzel başvuru yapacak kişiler için ise “Taşınmaz Tasarrufuna izinli olduğunu ve temsilcisini gösterir yetki belgesi ve imza sirküleri ile satış ofisine başvurmanız gerekmektedir.


Satış ofisimizin giriş bölümünden sıra numarası alarak işleme başlanacak, sırası gelen vatandaşımızın devir satış sözleşmesi ilgili memur arkadaşımız tarafından yapılacaktır.


Bu sözleşme uyarınca tahakkuk eden tutarlar Belediyemiz veznesine ya da anlaşmalı bankalara ödendikten sonra ilçe tapu müdürlüğüne tarafımızdan tapu yazısı gönderilecek ve satış işlemi sonuçlanmış olacaktır.


2 hususa dikkat edilmesi gerekmektedir…


Tebligat yapılan vatandaşlarımızın tebligat tarihinde sonra 3 aylık süre içinde satış ofisimize başvurması gerekmektedir.


Ayrıca yoğunluk ve karışıklığa sebebiyet vermemek için Tebligat yapılmamış vatandaşlarımıza satış ofisimizde hizmet verilmeyecek yalnızca kurulan DANIŞMA bölümünden faydalanabileceklerdir."




Beykoz Belediyesi 2B satış hesaplaması!


6292 Sayılı Kanun gereğince yapılacak Kanuni indirimler ödeme tercihlerine göre hesaplanacak olup başvurusu kabul edilen başvuru sahiplerine resmi tebligat ile bildirilecek.


Ödeme Seçenekleri :


1- Peşin Ödeme (%20 İndirim)


2- %50 Peşin + %50 Taksit Ödeme (%10 İndirim)


3- Taksitli Ödeme



Ecrimisil bedeli tercih edilen ödeme seçeneğine göre hesaplanacak bedelden düşülecek.


Başvuru esnasında ödenen bedel (varsa) kanuni indirim ve ecrimisil mahsubundan sonra indirilecek.



Beykoz Belediyesi genel ve tarımsal 2B satış hesaplama formu için tıklayın!


Geri Dön