26 / 04 / 2024

Beykoz Vadi Konakları 'nda satılık son 3 ev! 1 milyon liraya!

Beykoz Vadi Konakları 'nda satılık son 3 ev! 1 milyon liraya!

Beykoz Vadi Konakları projesinde satışı süren son 3 konut kaldı. Kalan konutların tümü çatı dubleksi. 275 metrekare brüt alana sahip 6 oda ve 2 salondan oluşan bu konutların fiyatları 1 milyon lira ile 1 milyon 100 bin lira arasında değişiyor



Beykoz Vadi Konakları 'nda satılık son 3 ev kaldı. çatı dubleksi olan konutların brüt kullanım alanları 275 metrekare. 6 oda 2 salon olarak tasarlanan konutların fiyatları 1 milyon liradan başlıyor, 1 milyon 100 bin liraya kadar yükseliyor.

Beykoz Vadi Konakları projesinde peşin ödemelerde konut bedeli üzerinde yüzde 7 oranında indirim uygulanıyor. Bakiyenin yüzde 40 'ını peşin ödeyenler 48 ay vade farksız taksit imkanından faydalanabiliyor.

Beykoz Vadi Konakları projesini Mert İnşaat hayata geçiriyor. Beykoz Vadi Konakları 'nda satışı tamamlanan konut tipleri 182 metrekarelik 3 oda 1 salon ara katlar, 227 metrekarelik 20 ila 80 metrekare bahçeleri bulunan 5 oda 2 salon dubleksler …

Beykoz Vadi Konakları projesinde yaşam 2008 yılının Mayıs ayında başladı. Konut teslimlerinin hemen yapıldığı projenin temeli ise 2006 yılında atılmıştı. İnşaat yaklaşık iki yıl sürdü.

Butik proje özelliği taşıyan Beykoz Vadi Konakları projesinin toplam arsa alanı 8 bin 500 metrekare. Bu bölümün yüzde 80 'i yeşil alan olarak değerlendirildi. Projenin inşaat alanı ise 12 dönüm.Projede bulunan dairelerde ütü ve çamaşır odası da bulunuyor.

42 konuttan oluşan Beykoz Vadi Konakları projesinde dairelerde multi sistem klima altyapısı hazır durumda. Doğramalar Alman malı Veka marka pvc olup altın meşe kaplama. Duvarlarda su bazlı ve antibakteriyel boya kullanıldı. Dubleks dairelerde merdivenler ahşap, korkuluklar alüminyum olarak yapıldı. çelik kapılar İmaj kapı tarafından özel tasarlandı. İç kapılar Orpa kapı tarafından özel olarak tasarlandı ve ahşap kaplama olarak yapıldı. Ayrıca tüm kilit ve aksesuarlar Hafele.

Beykoz Vadi projesinde basketbol sahası, tenis kortu, açık yüzme havuzu, çocuk oyun alanı, kamelya oturma grubu, fitness salonu, sauna, yürüyüş parkuru ve otopark yer alıyor.  

Beykoz Vadi Konakları 'nda Mutfak dolapları Demsaş marka özel tasarım ahşap kaplama, mutfak evyeleri ise Franke marka seçildi. Ayrıca evlerin mutfaklarında Siemens marka ankastre ürünler kullanıldı.

Beykoz Vadi Konakları projesi Kavacık'a 2 kilometre, Fatih Sultan Mehmet Köprüsü'ne 2,5 kilometre mesafede inşa edildi.  

0216 425 22 93

www.beykozvadikonaklari.com


Nagihan Arat/Emlakkulisi.com

Geri Dön