25 / 04 / 2024

Beykoz'daki meşhur sitede satılık ev sırası! 

Beykoz'daki meşhur sitede satılık ev sırası! 

İstanbul Beykoz'daki meşhur sitede satılık ev sırası başladı. Kiralık ev bulunamayan lüks sitede satılık everin fiyatları da uçtu...



İstanbul Beykoz'da bulunan sanatçısından futbolcusuna, iş dünyasından sosyetesine birçok magazin çiftinin de yaşadığı, sosyal tesis buluşmaları ile de nam salmış olan bir sitede kiralık ev bulmak imkansız hale geldi. 

Sabah Gazetesi köşe yazarı Mert Vidinli, bugünkü köşesinde İstanbul Beykoz'da bulunan sanatçısından futbolcusuna, iş dünyasından sosyetesine birçok magazin çiftinin de yaşadığı ünlü bir sitedeki emlak piyasasını kaleme aldı. 

İşte Mert Vidinli'nin 'İstanbul'un meşhur sitesinde sıra var' başlıklı yazısı...

Beykoz'un popüler sitelerinden birisi burası, neredeyse cemiyet hayatının taze çiftlerinin çoğu burada yaşıyor. Sitede magazinsel çiftler de var. Sanatçısından futbolcusuna, iş dünyasından sosyetesine kimi arasanız burada. Sosyal tesis buluşmaları ile de nam salmış bir site burası. 

En son ünlü bir popçu sitedeki evini satışa çıkarmıştı, haberleri de manşetlerdeydi. Bir tanıdığım da drone uçurduğu için mevzu olmuş, site sakinleri 'Mahremiyetimiz gözetleniyor' diye şikayetçi olmuştu.

Şimdilerde bu sitede oturmak için yarış var, kiralık ev bulmak neredeyse imkansız, satılık evlerin rakamları da uçmuş durumda. Öyle ki yeni evlenecek çiftler düğün öncesi tek kişinin emlak kontrolünde olan bu sitedeki evler için sıraya girmişler. O kişinin şeceresini ve ne iş yaptığını detaylıca öğrenip ona göre sıraya alıyorlarmış. Yeni evli çiftlerin yepyeni bir rekabeti var artık, hadi hayırlısı.

İstanbul’da ev fiyatlarının artış haritası!

Konut fiyatları bu illerde zirve yaptı!

Konut fiyatları Haziran'da yüzde 6,34 arttı!


Geri Dön