20 / 04 / 2024

Beylik Yapı Mahal İstanbul iletişim! Yakında satışta!

Beylik Yapı Mahal İstanbul iletişim! Yakında satışta!

Firma: Beylik Yapı

Proje: Mahal İstanbul

Beylik Yapı Mahal İstanbul iletişim için 0212 853 29 55 numaralı telefondan projenin satış ofisine ulaşabilirsiniz. Beylikdüzü'nde yükselecek olan Mahal İstanbul Evleri için ön talep toplanıyor...




Mahal İstanbul Evleri projesi İstanbul'un Avrupa yakasında Beylikdüzü ilçesinde hayata geçiriliyor.  Mahal İstanbul  Evleri Beylikdüzü projesi  Beylik Yapı  tarafından yükseliyor. Beylik Yapı Mahal İstanbul iletişim bilgisinden önce proje detaylarına yer verelim.


2 blok olarak yükselecek olan Mahal İstanbul Evleri Beylikdüzü projesi 148 adet daireden meydana geliyor. Mahal İstanbul Evleri Beylikdüzü projesinde 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon daireler bulunuyor.


Beylik Yapı Mahal İstanbul iletişim için 0212 853 29 55 numaralı telefonu arayarak, Mahal İstanbul projesinin tanıtım ofisine ulaşabilirsiniz. Mahal İstanbul Beylikdüzü projesi için ön talep süreci devam ediyor.


E-5 otoyoluna ve metrobüs ulaşımına yakın konumda yer alan Mahal İstanbul Evleri Beylikdüzü projesinde fitness center, sauna, buhar odası, spor alanları, yüzme havuzu gibi sosyal donatılar yer alıyor.



Beylik Yapı Mahal İstanbul iletişim

Tel : 0212 853 29 55

Web : www.mahalistanbul.com.tr


projeye sor



Geri Dön