24 / 04 / 2024

Beylikdüzü AKS Focus projesinde daireler 250 bin TL'ye!

Beylikdüzü AKS Focus projesinde daireler 250 bin TL'ye!

Trabzonlu AKS Grup, Trabzon'dan sonra İstanbul'a yöneldi. AKS, Beylikdüzü'nde temellerini attığı AKS FOCUS ile Türkiye'nin ilk hava ile ısıtma ve soğutma sağlayan konut projesini hayata geçiriyor.



Trabzonlu AKS Grup, Trabzon'dan sonra İstanbul'a yöneldi. AKS, Beylikdüzü'nde temellerini attığı AKS FOCUS ile Türkiye'nin ilk hava ile ısıtma ve soğutma sağlayan konut projesini hayata geçiriyor. Bu sayede ısınma için kullanılan doğal gaz ve soğumada kullanılan elektrik masraflar sıfırlanarak, tasarruf ediliyor. Projede ev fiyatları 250 bin liradan başlıyor, 825 bin liraya kadar yükseliyor. 



Posta


Haber Yeni Akit Gazetesi'nde şöyle yer aldı;

Trabzon’un en büyük inşaat şirketlerinden AKS Grup, rotasını İstanbul’a kırdı. 8 yılda toplam 19 proje hayata geçiren şirket, radarına Beylikdüzü’nü aldı. 130 milyon TL’lik yatırımla hayata geçirilen Focus İstanbul, doğalgaz yerine Fan Coil sistemiyle ısıtılıp soğutulacak. TSGİAD (Trabzon Sanayici ve Girişimci İş Adamları Derneği) Kurucu Başkanı ve Trabzonspor Yönetim Kurulu Üyesi Emre Aksoy, Trabzon’da 10 bin konut hayata geçireceklerini belirterek, “Artık hedefimizi büyüttük. İstanbul’da 5 yılda 10 bin konut yaparak, en büyük 5 firma içine gireceğiz. Büyükçekmece’de de bir ay önce yeni projemizin inşaatına başladık. Bundan sonraki durağımız ise Ispartakule olacak” diye konuştu. Emre Aksoy, 5 blokta 8 katlı olarak inşa edilen projede 272 daire yer aldığını söyledi.


Yeni Akit 


Web: www.aksgrupinsaat.com


Geri Dön