19 / 04 / 2024

Beylikdüzü Barış mahallesine cep park!

Beylikdüzü Barış mahallesine cep park!

Park sayılarının giderek arttığı ilçede Beylikdüzü Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü, Barış Mahallesi Akdeniz Caddesi ile Sakarya Caddesi kesişimine yeni bir cep park kazandırıyor.




Ana arterler, cami, okul çıkışları, iş hanları ve alışveriş merkezlerinin yoğun olduğu yerlere duraklama noktaları yapmaya özen gösteren Beylikdüzü Belediyesi, ilçede hayata geçirdiği cep park uygulaması ile vatandaşa kolaylık sunuyor. En son Barış Mahallesi Akdeniz Caddesi ile Sakarya Caddesi kesişimine cep park çalışmaları yapan ekipler, site duvarından sonra atıl duruma çıkan 50 m²’lik yeşil alanı değerlendirerek dinlenme alanı olarak tasarladı.


Terra taşlarının kullanıldığı cep parkta taşların yapısına uygun peyzaj bitkiler kullanılacak. Parkta ayrıca üstü kapalı oturma birimleri yer alıyor. Beylikdüzü Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, “Her mahallemizde müsait alanlar tespit ederek,  hızlı bir şekilde uygulamaya geçiyoruz. Park ve Bahçeler Müdürlüğümüz 7’den 70’e her kesimi düşünerek onlara özel çalışmalarını sürdürüyor” şeklinde konuştu.



Beylikdüzü Belediyesi


Geri Dön