20 / 04 / 2024

Beylikdüzü Blue Residence satılık!

Beylikdüzü Blue Residence satılık!

Firma: Enyap İnşaat

Proje: Blue Residence

Konutların satış sürecine devam edilen Beylikdüzü Blue Residence satılık daire tipleri 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon olarak tasarlandı. Projede banka kredisi ile konut sahibi olmak mümkün...



İçerisinde toplam 322 adet dairenin yer aldığı Beylikdüzü  Blue Residence  satılık daire bilgilerinden önce projenin diğer detaylarına geçelim. Projede satış sürecine devam ediliyor. 


Blue Residence projesinin sosyal donatı alanları arasında;  masaj salonu, güvenlik, otopark, terasta güneşlenme bahçesi ve dinlenme salonu mevcut. 


Beylikdüzü Blue Residence satılık!


Daire teslimlerinin Şubat 2015'te gerçekleştiği Beylikdüzü Blue Residence satılık daire alanları 71 metrekare ile 172 metrekare arasında değişiklik gösteriyor. Proje, 5 bin metrekare alan üzerinde yükseliyor. 


Beylikdüzü Blue Residence satılık daire tipleri 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon olarak dizayn edildi. Proje,  E-5 Karayolu'na 2 dakika, Tüyap Kongre ve Fuar Merkezi'ne 5 dakika, Atatürk Havalimanı'na 20 dakika, Tem otoyoluna 5 dakika uzaklıkta inşa ediliyor. 


Blue Residence Beylikdüzü telefon: 0212 853 44 93

Web Adresi: www.enyapinsaat.com

Merve AKDOĞAN/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön