25 / 04 / 2024

Beylikdüzü Demir Romance projesi!

Beylikdüzü Demir Romance projesi!

Firma: Demir İnşaat

Proje: Demir Romance

Beylikdüzü Demir Romance projesi metrekaresi 2 bin 750 liradan satılıyor. Beylikdüzü Demir Romance projesinde yüzde 5 peşinattan sonra yüzde 15'lik iki ara ödeme ile banka kredisi kullanılıyor...




Demir İnşaat tarafından inşa ediliyor olan  Demir Romance  projesi İstanbul Avrupa yakasında Beylikdüzü ilçesinde inşa ediliyor. Beylikdüzü Demir Romance projesi konut, villa ve ticari alanlardan meydana geliyor. 


Yüzde 5 peşinatla ödemelerin yapıldığı Beylikdüzü Demir Romance projesi 2015 yılının Kasım ayında sahiplerine teslim ediliyor. Beylikdüzü Demir Romance projesinde dairelerin metrekare birim fiyatı 2 bin 750 lira olarak belirtiliyor.


Beylikdüzü Demir Romance projesi içerisinde dans eğitim merkezi, fitness merkezi, sauna, buhar odası, voleybol sahası, tenis kortu, basketbol sahası, çocuk oyun alanları, yürüyüş yolları gibi sosyal olanaklar mevcut.


Beylikdüzü Demir Romance projesi ödemeleri yüzde 5 peşinattan sonra yüzde 15'lik iki ara ödemeden birincisi 1 yıl sonra, ikincisi teslimlerde ödeniyor. Geriye kalan yüzde 65 bakiye miktarı için banka kredisi kullanılıyor.


Beylikdüzü Demir Romance projesinde 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon, 3,5 oda 1 salon, 4 oda 1 salon ve 4,5 oda 1 salon konut seçenekleri sunuluyor. Beylikdüzü Demir Romance projesinin satış ofisi ile 0212 853 00 31 telefon numarasını arayarak görüşebilirsiniz.


Beylikdüzü Demir Romance projesi 766 adet konut, 60 adet dükkan ve 27 adet villadan meydana geliyor. Beylikdüzü Demir Romance projesinde daireler 69 metrekare ile 283 metrekare arasında değişiyor.



Beylikdüzü Demir Romance projesi nerede?

Beylikdüzü Demir Romance projesi adres : Adnan Kahveci Bulvarı Erdem Cad. No.3 Beylikdüzü - İstanbul



VİDEO: Bu haberle ilgili videoyu EMLAKKULİSİ.Tv'de izlemek için tıklayın



Beylikdüzü Demir Romance projesi iletişim

Telefon: 0212 853 00 31

Web adresi: www.demirromance.com


projeye sor



Geri Dön