25 / 04 / 2024

Beylikdüzü Demir Romance ulaşım!

Beylikdüzü Demir Romance ulaşım!

Firma: Demir İnşaat

Proje: Demir Romance

Beylikdüzü Demir Romance ulaşım ve adres bilgileri haberimizin içerisinde yer alıyor. Banka kredisinin kullanıldığı Beylikdüzü Demir Romance projesinde daireler 2015 yılının Kasım ayında teslim ediliyor...




Demir İnşaat tarafından inşa ediliyor olan  Demir Romance  projesi İstanbul'un Avrupa yakasında Beylikdüzü ilçesinde yükseliyor. Beylikdüzü Demir Romance ulaşım ve iletişim bilgilerinden önce projeden bahsedelim.


Konut, villa ve dükkanların yer aldığı Demir Romance Beylikdüzü projesi 766 adet konut, 27 adet villa ve 60 adet dükkandan meydana geliyor. Demir Romance Beylikdüzü projesi Kasım 2015 yılında teslim ediliyor.


Beylikdüzü Demir Romance projesinde banka kredisi kullanılarak taksitli olarak ödemeler yapılıyor. Demir Romance Beylikdüzü projesinin tanıtım ofisi ile 444 2 116 numaralı telefonu arayarak irtibata geçebilirsiniz.


Demir Romance Beylikdüzü projesinde 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon, 3,5 oda 1 salon, 4 oda 1 salon ve 4,5 oda 1 salon daire seçenekleri sunuluyor. Beylikdüzü Demir Romance projesi Erdem Caddesi üzerinde inşa ediliyor.


Demir Romance Beylikdüzü projesi içerisinde dans eğitim merkezi, sauna, fitness merkezi, buhar odası, spor alanları, dinlenme alanları, çocuk oyun alanları, yürüyüş yolları gibi sosyal donatı alanları yer alacak.



Beylikdüzü Demir Romance ulaşım!

Beylikdüzü Demir Romance adres : Adnan Kahveci Bulvarı Erdem Cad. No.3 Beylikdüzü - İstanbul



Beylikdüzü Demir Romance ulaşım!


Beylikdüzü Demir Romance ulaşım!


Telefon: 444 2 116

Web adresi: www.demirromance.com


projeye sor



Geri Dön