24 / 04 / 2024

Beylikdüzü Deniz İstanbul Kalyon fiyatları!

Beylikdüzü Deniz İstanbul Kalyon fiyatları!

Firma: Keleşoğlu İnşaat

Proje: Deniz İstanbul

Beylikdüzü Deniz İstanbul Kalyon fiyatları 380 bin TL'den başlangıç gösteriyor. Atatürk Havalimanı’na 17 kilometre mesafede bulunan projede teslimlerin 2016 yılında gerçekleşeceği planlanıyor.



Beylikdüzü Deniz İstanbul Kalyon fiyatları konutların metrekare büyüklüklerine bağlı olarak değişiyor. Projede yüzde 25 peşinatta, kalan bedel için banka kredisi kullanılabiliyor.


Teslim tarihi 2016 yılı olarak belirlenen Deniz İstanbul Kalyon Evleri'nde dairelerin alanları 80 ile 167 metrekare, villaların alanları 168 ile 385 metrekare arasında değişiyor. 


Deniz İstanbul Kalyon Konutları İstanbul Avrupa Yakası Beylikdüzü'nde inşa ediliyor. Projede yüzde 50 peşin ödemelerde, kalan bedel için 24 ay taksit imkanı sunuluyor. 


Yakuplu Deniz İstanbul Kalyon Villaları Atatürk Havalimanı’na 17 kilometre, Taksim'e 30 kilometre, deniz otobüsü iskelesine 7 kilometre uzaklıkta hayata geçiriliyor. Proje  Keleşoğlu İnşaat  imzası taşıyor.


Beylikdüzü Deniz İstanbul'da 1+1, 2+1, 3+1, ikiz dubleks, katlı villa ve müstakil villa tipi konutlar yer alıyor. Projenin sosyal alanları; su sporları merkezi, mağaza, kafe-restoran, kumsal, sosyal tesis, açık ve kapalı yüzme havuzlarından oluşuyor.


Beylikdüzü Deniz İstanbul Kalyon fiyatları!

Daire fiyatları 380 bin TL'den başlayan ve 800 bin TL'ye kadar ulan Deniz İstanbul Kalyon Beylikdüzü'nde villa fiyatları 1 milyon 300 bin TL - 2 milyon 600 bin TL olarak belirlendi. 


Deniz İstanbul Evleri adres: Marmara Mahallesi, Ulusum Caddesi, No:4/1 Yakuplu- Beylikdüzü


Deniz İstanbul Kalyon satış ofisi 

Telefon : 444 41 51

Web: http://www.kelesoglu.com/

Özge ÇAKIR/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön