26 / 04 / 2024

Beylikdüzü Fly Butik Residence iletişim!

Beylikdüzü Fly Butik Residence iletişim!

Firma: Uçarlar Yapı

Proje: Fly Butik Residence

Beylikdüzü Fly Butik Residence iletişim bilgileri haberimizin içerisinde yer almaktadır. 200 dairenin yer aldığı Beylikdüzü Fly Butik Residence daire fiyatları 40 bin liradan başlayarak değişiyor...




Fly Butik Residence projesi 2 blok olarak inşa ediliyor.  Fly Butik Residence  projesi İstanbul Avrupa yakasında Beylikdüzü bölgesinde hayata geçiriliyor. Fly Butik Residence Beylikdüzü'nde 200 daire yer alıyor.


Beylikdüzü Fly Butik Residence teslimleri 18 ay sonra gerçekleştiriliyor. Fly Butik Residence daire fiyatları 40 bin liradan başlangıç gösteriliyor. Fly Butik Residence  inşaatı önümüzdeki Ağustos ayı içerisinde başlıyor.


Fly Butik Residence Beylikdüzü satılık stüdyo, 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon daire tiplerinden oluşuyor. Fly Butik Residence Beylikdüzü projesinde bloklar 12 katlı olarak inşa ediliyor.


Fly Butik Residence Beylikdüzü projesinde daireler 33 metrekare ile 100 metrekare arasında değişen büyüklüklerde tasarlandı. Fly Butik Residence projesinde bloklar 12 katlı olarak inşa ediliyor.



Beylikdüzü Fly Butik Residence iletişim!


Fly Butik Residence Uçarlar fiyat listesi stüdyo daire tipleri için 40 bin liradan, 1+1 daire tipleri için 75 bin liradan, 2+1 daire tipleri için 105 bin liradan başlayarak değişiklik gösteriyor.


Beylikdüzü Fly Butik Residence iletişim için 0212 872 29 60 numaralı telefonu arayarak Fly Butik Residence satış ofisi ile  görüşülüyor. Fly Butik Residence'ta stüdyolar 33 metrekare, 1+1'ler 65 metrekare, 2+1'ler 100 metrekare olarak belirlendi.


Fly Butik Residence Beylikdüzü'nde resepsiyon, yüzme havuzu, fitness salonu, sauna, buhar banyosu, kapalı otopark, dinlenme alanları, çocuk oyun alanları gibi alanlar bulunuyor.



Beylikdüzü Fly Butik Residence iletişim

Telefon: 0212 872 29 60

Web Adresi: www.ucarlaryapi.com.tr

Gülcihan YELKENCİ/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön