24 / 04 / 2024

Beylikdüzü Kalekent ne zaman teslim edilecek?

Beylikdüzü Kalekent ne zaman teslim edilecek?

Firma: Gül İnşaat-Liv Yapı

Proje: Kalekent

Ödeme planı kapsamında 48 ay vade farksız taksit yapılabilen Kalekent Beylikdüzü'nde daire tipleri 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 olarak tasarlandı. Peki Beylikdüzü Kalekent ne zaman teslim edilecek?



"Beylikdüzü  Kalekent  ne zaman teslim edilecek?" sorusunu yanıtlamadan proje hakkında kısaca bilgi verelim. Toplam 1.471 adet konutun yer aldığı proje İstanbul Beylikdüzü'nde yükseliyor.

 

Yüzde 10 peşin indirimi uygulanan Kalekent Beylikdüzü'nde yüzde 50 peşinatta, kalan bedel 48 ay vade farksız taksitlendiriliyor. Proje 33 bloktan meydana geliyor. 

 

Gül İnşaat Liv Yapı ve 3S Kale tarafından inşa edilen Kalekent Evleri fiyatları 280 bin TL'den başlangıç gösteriyor. Proje 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon konutlardan oluşuyor. 

 

Liv Yapı Kalekent'tin sosyal donatı alanları içerisinde; fitness center, seyir terasları, Türk hamamı, sauna, yürüyüş ve bisiklet parkurları, su oyunları, tenis kortu, yapay adalar, açık ve kapalı yüzme havuzları, su basamakları mevcut. 

 

Beylikdüzü Kalekent ne zaman teslim edilecek?

Kalekent Residence'de teslimlerin birinci etapta Aralık 2015, ikinci etapta ise Aralık 2016 tarihinde gerçekleşmesi planlanıyor. Proje 100 bin metrekare arsa üzerinde hayata geçiriliyor. 

 

Kale Kent Evleri nerede?

Adres: Adnan Kahveci Mah. Anadolu Cad. No: 22,Beylikdüzü/İstanbul

 

Web: http://www.kalekent.com.tr/

Özge ÇAKIR/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön