25 / 04 / 2024

Beylikdüzü Kültür Merkezi yıl sonunda hizmete hazır!

Beylikdüzü Kültür Merkezi yıl sonunda hizmete hazır!

Beylikdüzü Belediyesi Kültür Merkezi, tüm nitelikleri daha da iyileştirilmiş şekilde hizmet vermek için bakımdan geçiriliyor. İçerisinde birçok belediye biriminin bulunduğu merkezdeki ofisler, farklı noktalara taşınarak hizmet vermeye devam ediyor.



Beylikdüzü Belediyesi Kültür Merkezi, tüm nitelikleri daha da iyileştirilmiş şekilde hizmet vermek için bakımdan geçiriliyor. İçerisinde birçok belediye biriminin bulunduğu merkezdeki ofisler, farklı noktalara taşınarak hizmet vermeye devam ediyor. Beylikdüzü Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun verdiği bilgiye göre modern ve sağlıklı bir hale bürünecek olan merkezin büyük bir bölümünün tadilatının 2016 yılı sonuna kadar bitmesi planlanıyor. İç ve dış tüm fonksiyonlarıyla yenilenecek olan Beylikdüzü Kültür Merkezi, tadilata girdi.2015 yılında yoğun yaşanan kış mevsiminden ötürü dış cephesi, çatısı başta olmak üzere büyük ölçüde zarar gören ve yapılış aşamasında da yaşanan aksaklıklardan ötürü problemli noktaları bulunan merkezi yenileme çalışmalarına hızlıca başlandı. Binanın yükleri ve deprem faktörü de göz önünde bulundurularak alanında uzman kişilerin çalışmaları sonucu statik rapor oluşturuldu. Beylikdüzü Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, 2011 yılında hizmet vermeye başlayan ve şimdi tadilata girecek alanın 2016 yılı sonuna kadar büyük bir bölümünün açılacağını belirterek, “İstanbul’un batısının en değerli sahnelerinden biri Beylikdüzü’nde olacak” diye ekledi.


“Cıvıl Cıvıl Bir Yere Dönüşecek”

Bulunan mevcut kütüphanenin kapasitesinin 1 buçuk kat daha arttırılacağını tiyatro, konser, dans gibi performansların sergilendiği değerli sanatçıları ağırlayan salonun da balkonlu sistemle sayısının 700-750 kişilik olarak yükseltileceğini dile getiren Başkan Ekrem İmamoğlu, “Böyle bir ara vermek istemezdik fakat geleceği daha güvenli ve sağlıklı bir yapı içerisinde geçirmek için bu çalışmayı yapmaya karar verdik. Bu kamu görevlileri olarak bizim görevimiz. Başta çocukların ve gençlerin yoğunluklu olarak hizmet aldığı merkez yenilenen yüzüyle cıvıl cıvıl bir yapıya dönüşecek” dedi. 


Beylikdüzü Belediyesi 


Geri Dön