13 / 12 / 2025

Ordu Kabadüz Kültür Merkezi'nde sona gelindi!

Ordu Kabadüz Kültür Merkezi'nde sona gelindi!

Ordu Büyükşehir Belediyesi hayata geçirdiği Kabadüz Kültür Merkezi ve Belediye hizmet binası projesinde sona geldi.


1.2 milyon TL'ye 190 metrekare net tarla! 600.000 TL peşin! 50.000 taksitle! Son 7 parsel!.



Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Ordu Büyükşehir Belediyesi, Kabadüz Kültür Merkezi ve Belediye hizmet binası projesinde sona geldi.

 

Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz, içerisinde ilçe belediye binasının da yer alacağı kültür merkezinin proje çalışmasının tamamlandığını belirtti.

 

BELEDİYE HİZMET BİNASI DA PROJE İÇERİSİNDE YER ALACAK

 


Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Yılmaz konuyla ilgili yaptığı açıklamada, “Kültür Merkezi Projemiz kapsamında İlçe Belediyesi hizmet binası, 140 kişilik çok amaçlı salon, sığınak, sanatçı hazırlık odası, sergi salonları, giriş holü ile fuaye alanı, kafeterya, atölyeler ve kütüphane bulunacak” diye konuştu.



Ordu Büyükşehir Belediyesi


Geri Dön