27 / 04 / 2024

Beylikdüzü Prime Palace fiyatları!

Beylikdüzü Prime Palace fiyatları!

Firma: Babacan Yapı

Proje: Prime Palace

Beylikdüzü Prime Palace fiyatları üzerinden peşinde yüzde 10 indirim uygulanıyor. Babacan Yapı imzası ile yükselen projede teslimlerin 2016 yılı sonunda yapılması planlanıyor.



Beylikdüzü  Prime Palace  fiyatları konutların planlarına bağlı olarak değişiyor. Zemin+20 katlı tek blok halinde inşa edilen proje 5 bin metrekare arsa alanına sahip. 


Prime Palace Konutları 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon şeklinde tasarlandı. Projede yüzde 20 peşinatta, kalan bedel için 30 ay taksit uygulanıyor. 


Prime Palace Beylikdüzü'nde 248 adet daire ve 8 adet ticari birim bulunuyor. Nakit alımlarda yüzde 10 indirim uygulanan proje  Babacan Yapı  imzasıyla, İstanbul Avrupa Yakası Beylikdüzü'nde hayata geçiriliyor.


Beylikdüzü Prime Palace fiyatları 120 bin dolardan başlıyor. Atatürk Havaalanı'na 15 dakikalık mesafede olan projenin bu yıl sonunda tamamlanması öngörülüyor. 


Babacan Prime Palace'ta fitness, Tuz Odası, spa, resepsiyon ve havaalanı transferleri sauna, rent a car hizmetleri konferans salonu, restoran, masaj odaları, açık yüzme havuzu ve house keeping gibi ortak kullanım alanlarına yer veriliyor. 


Prime Palace satış ofisi

Tel: 0212 672 18 81 

Web: http://www.primepalace.com.tr/

Özge ÇAKIR/Emlakkulisi.com 


projeye sor



Geri Dön