25 / 04 / 2024

Beylikdüzü Rose Garden vaziyet planı!

Beylikdüzü Rose Garden vaziyet planı!

Firma: Gül İnşaat

Proje: Rose Garden

Gül İnşaat girişimi ile yükselen Beylikdüzü Rose Garden vaziyet planı 'nı haberimizden inceleyebilirsiniz...





Beylikdüzü  Rose Garden  projesi İstanbul'un Avrupa Yakasında yer alıyor. 6 bin 500 metrekare alan üzerinde konumlandırılan 2+1, 3+1 ve dubleks daire tipleri olmak üzere toplam 81 adet daireden meydana geliyor. 6 blok halinde yükselen Beylikdüzü Rose Garden projesi  Gül İnşaat girişimi ile yükseliyor. 



2012 yılının Eylül ayında İnşaat çalışmalarının başladığı Beylikdüzü Rose Garden vaziyet planı projeyi bütün olarak incelemek isteyenler için haberimizin devamında yer alıyor.



Beylikdüzü Rose Garden daire fiyatları hakkında bilgi almak için projeye 0(212) 855 20 75 numaralı  telefondan ulaşabilirsiniz. 


18 bin metrekare inşaat alanına sahip olan Beylikdüzü Rose Garden projesinde banka kredisi kullanılarak daire sahibi olunabiliyor. Banka kredisiyle ödemelerde yüzde 25 peşinat veriliyor ve kalan tutar 120 aya kadar vadelendiriliyor. 



Beylikdüzü Rose Garden vaziyet planı ile ilgili görüntüler şöyle: 



Beylikdüzü Rose Garden vaziyet planı: 


Beylikdüzü Rose Garden vaziyet planı!


Beylikdüzü Rose Garden ne zaman teslim? 


Projenin daire teslimleri 2013 yılının Ağustos ayında gerçekleşecek. 


Beylikdüzü Rose Garden projesinde  cafe, restaurant, sosyal tesis, fitness merkezi, özel peyzaj bahçesi, kapalı otopark, spor salonu, market, kuaför, oyun parkı, yürüyüş parkuru gibi olanaklar mevcut durumda. 



Telefon: 0(212) 855 20 75 

Web Adresi: www.rosegardengurpinar.com

Gülay ODABAŞI/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön