19 / 04 / 2024

Beylikdüzü Yaşar Acar Spor Tesisi ve Yurt binası 2016'da tamam!

Beylikdüzü Yaşar Acar Spor Tesisi ve Yurt binası 2016'da tamam!

Beylikdüzü'nün başarılı okullarından biri olan Yaşar Acar Fen Lisesi alanında, hem okulun öğrencilerinin hem de çevre okulların faydalanabileceği Beylikdüzü Yaşar Acar Spor Tesisi ve Yurt binasının çalışmaları hızla devam ediyor.




Beylikdüzü’nün yeni spor tesisi ve öğrenci yurdu çok yakında Barış Mahallesi Volvo Kavşağı ‘nda yer alan Yaşar Acar Fen Lisesi alanında hizmete açılacak. İlçenin prestijine prestij katacak, modern bir spor tesisi ve öğrenci yurdu olan Beylikdüzü Belediyesi Yaşar Acar Spor Tesisi ve Öğrenci Yurdu, tam teşekküllü yapısıyla öğrencilere barınma ve sosyal olanaklar sağlayacak. Birçok sporcu yetiştirecek tesis güvenli ve ideal ortamıyla da öğrencilere cazip gelecek.

Spor, eğitim ve dinlenmenin aynı tesiste buluştuğu Beylikdüzü Belediyesi Yaşar Acar Spor Tesisi ve Öğrenci Yurdu; 16 metreye 30 metre boyutlarında çok amaçlı spor salonu, eğitim konseptli kafeteryası, danışma ve idari birimleri, kitap kafesi, vadi terası, 80 kişilik yemekhane ve mutfak, müzik odası, etüt ve bilgisayar odası, jimnastik ve fitness salonu gibi pek çok imkana sahip olacak. Ayrıca eşya, dinlenme ve çamaşır odalarının da bulunacağı tesis tam 72 yatak kapasitesi sunuyor.

Beylikdüzü Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, özellikle gençlerin sağlıklı ve güçlü bireyler olarak yetişebilmeleri adına spora olan yatırımın en öncelikli konuları arasında olduğunu belirterek, “Tesisi çok yakında burada, ilçemiz öğrencilerinin hizmetine açacak olmaktan gurur duyuyorum. Zeki, çevik ve kuvvetli sporcular bu sahada yetişecek. Aynı zamanda gençlerimiz sosyal imkanlardan faydalanarak zamanlarını verimli ve kaliteli bir biçimde geçirebilecekler. Şimdiden hayırlı olmasını dilerken, bağışçımız Yaşar Acar’a da teşekkür ediyorum” diye konuştu.



Beylikdüzü Belediyesi



Geri Dön