25 / 04 / 2024

Beylikdüzü'nde Alya hareketliliği yaşanıyor!

Beylikdüzü'nde Alya hareketliliği yaşanıyor!

Beylikdüzü Adnan Kahveci Bulvarı’nda hayata geçirilem Alya Penta projesinde teslimatlara bu ay başlanırken, Alya Grandis projesinde ise satış ve inşaat hızla sürüyor. 



İstanbul’da az bulunur geniş daire seçenekleri sunan Alya Grandis, katta villa keyfi sunan daireleriyle kalabalık ailelerin ilgi odağı oldu. İstanbul Beylikdüzü’nde bugünlerde Alya hareketliliği yaşanıyor. Özellikle ilçenin prestij caddesi Adnan Kahveci Bulvarı’nda iki projenin satış ofisi hareketlenmesine neden oldu.

Akkuş Grubun 5 bloktan oluşan ve 4 ay erken teslim ettiği Alya Penta projesinde teslimatlara bu ay başlanırken, aynı noktada temeli atılan ve Boss 4 İnşaat’ın iki ay önce lansmanını gerçekleştirdiği Alya Grandis’te ise 340 metrekareye kadar çıkabilen geniş daireleri kabalık ailelerin ilgi odağı haline gelmeyi başardı. 100 konutluk projede inşaat seviyesi yüzde 25 ‘ine gelirken, 22 konut da sahibini buldu. 

Alya markası altında İstanbul’da aileler için yeni bir mutluluk konsepti getirdiklerini söyleyen Akkuş Grup Yönetim Kurulu Başkanı Abdülkadir Akkuş, ev hayatı anlayışına yenilikçi bir yorum getirdikleri Alya Penta’nın mutfağından salonuna banyosundan yatak odasına kadar her metrekaresinin insan yaşamına duyulan saygının bir yansıması olduğunu dile getirdi. 

Projenin yatırım değerinden de bahseden Abdülkadir Akkuş “Beylikdüzü, İstanbul’da en çok konut aranan 5 ilçeden biri. Yatırımın geri dönüş hızı açısından da İstanbul’un en hızlı ilçesi. İlçenin prestij caddesi Adnan Kahveci’deki projemiz Alya Penta’dan lansman zamanı ev sahibi olanlar, bugünkü fiyatlarla yüzde 30 oranında prim elde ettiler”  dedi. 

Alya Grandis’in Referansı Alya Penta Oldu
Alya Penta’da yatırım fırsatını kaçıranların, ortağı bulundukları Boss 4 İnşaat’ın Alya Grandis’teki yatırım fırsatlarını değerlendirebileceğini de anlatan Akkuş, sözlerini şöyle sürdürdü:

“Nitekim Alya Penta’da teslimat için gelen ailelerin Alya markasını tavsiye ettikleri yakınları, projenin hemen yanı başındaki Alya Grandis’i inceliyorlar. Projelerimizi inceleyenlerden de gördüğümüz kadarıyla, az katlı binada geniş daire seçeneklerinde yaşamak İstanbulluların hayali. Alya Grandis gibi tek katta villa keyfi sunan bir proje hayranlık uyandırıyor.  Bu şekilde referans kanalıyla gelen pek çok aileyle, onlara uyan finansman modellerini çıkarmak üzere görüşmelerimiz sürüyor.”

24 ay içinde teslim edilecek olan Alya Grandis içe dönük yaşam felsefesi içinde kendi kendine yetebilen sosyal-sportif alanlara sahip. Projede, kapalı yüzme havuzu, çocuk oyun alanları, sauna ve kapalı otopark yer alacak. Ortalama metrekare fiyatı 4.250 TL seviyesinde bulunan projede, yüzde 30 peşinat, kalanı 24 ay vade farksız taksitlendirme seçeneği sunuluyor. Yatay mimarinin en iyi örneğinin sergilendiği projede blokların yüksekliği 5 kat ile 12 kat arasında değişiyor.


Geri Dön