19 / 04 / 2024

Beylikdüzü'nün muhafazakarlara özel projesi: Locca Beykent!

Beylikdüzü'nün muhafazakarlara özel projesi: Locca Beykent!

Firma: Su Yapı Gayrimenkul

Beylikdüzü'nün muhafazakar yaşama uygun özel projesi Locca Beykent'te hemen teslim son dairelerin satışları devam ediyor...




İstanbul'un Avrupa yakasında Beylikdüzü-Beykent bölgesinde yer alan Locca Beykent projesinde, muhafazakar yaşama uygun konsepti ile aile ortamı sunuyor.


Su Yapı Gayrimenkul tarafından hayata geçirilen Locca Beykent projesi 7 bin metrekare alanda inşa edildi. İnşaat alanı 24 bin metrekare olan projede yüzde 75 yeşil alan bulunuyor.


2014 yılında inşaatı başlayan Locca Beykent'te daireler hemen teslim ediliyor. 5 katlı altı bloktan oluşan Locca Beykent projesi 128 daire ve 16 ticari üniteden meydana geliyor.


2+1, 3+1, 4+2 ve 5+2 daire tiplerinin yer aldığı Locca Beykent projesinde daireler fırın, davlumbaz, mikrodalga olacak şekilde ankastre olarak teslim ediliyor.


Metrobüse ve E-5'ye yakın konumda yer alan Locca Beykent projesinde hamam, sauna, buhar odası, çok amaçlı spor sahası, çocuk oyun alanları, mini club, kuaför, büfe, 2 fitness merkezi, basket sahası, 2 kapalı havuz, çocuk havuzu gibi sosyal donatılar bulunuyor.




Adres: Adnan Kahveci Mah. Çamlıtepe Cad. No:15  Beykent / Beylikdüzü / İSTANBUL  


Tel: 0850 800 4 800  

Web: www.loccabeykent.com 

Gülcihan YELKENCİ/Emlakkulisi.com


Geri Dön