28 / 03 / 2024

Beymen, Akasya Acıbadem’de açıldı!

Beymen, Akasya Acıbadem’de açıldı!

42 yıllık deneyimiyle pek çok ilke imza atan Türk moda ve perakende sektörünün lider markası BEYMEN, İstanbul Anadolu yakasının heyecanla beklenen Akasya Acıbadem projesindeki yerini aldı...




42 yıllık deneyimiyle pek çok ilke imza atan Türk moda ve perakende sektörünün lider markası BEYMEN, İstanbul Anadolu yakasının heyecanla beklenen Akasya Acıbadem projesindeki yerini aldı.  


BEYMEN Akasya 2350 m2’lik bir alanda müşterilerine farklı bir alışveriş deneyimi yaşatmayı hedefliyor. Gündemi belirleyen markaların son tasarımlarının yer aldığı kadın, erkek, Blender, ayakkabı - çanta, aksesuvar ve abiye bölümlerinin yanı sıra Rag&Bone ve Marc by Marc Jacobs shop-in-shop’ları da BEYMEN Akasya’da hizmet veriyor.


Uluslararası mimarlık ofisi Michel Group’un imzasını taşıyan mağazada ince tasarım detayları  sanat ve modayla birleşerek müşterilerin beğenisine sunuluyor. BEYMEN Akasya dünyaca ünlü markaların ve BEYMEN Collection kadın ve erkek koleksiyonlarının yanı sıra özel dekorasyonuyla öne çıkan abiye bölümü ve mağazanın orta alanında konumlanan Blender ile moda tutkunlarını ağırlıyor. Orta bölümünde yer alan doğal ahşap tasarımlı separatörleriyle dikkat çeken Blender, dünyaca ünlü denim ve contemporary markaların koleksiyonlarına ev sahipliği yapıyor. Blender’ın zemininde, ressam Ahmet Oran’ın hareket ve dinamizmden yola çıkarak BEYMEN Akasya için özel olarak mürekkeple  hazırladığı 280 m2’lik eseri yer alıyor. Özel kumaş duvar kaplamaları ve ikonik mobilyalarıyla farklılaşan ayakkabı-çanta departmanı ise geniş bir alanda moda severlerle buluşuyor.


Mağaza aynı zamanda özel dekorasyon ve tasarım öğeleriyle de dikkat çekiyor, BEYMEN Akasya’nın 8 metrelik “Dragonfly” desenli pirinç kapısı misafirlere görkemli bir karşılama yapıyor. Doğumu simgeleyen gül tomurcuğundan ilham alan desenler ise mağaza içinde yer alan pirinç separatörlerde ve tavandaki objelerde hayat buluyor. 


BEYMEN Akasya, yer yer 8 metreye kadar yükselen tavanıyla ferah bir ortamda rahatça alışveriş yapmak isteyenlerin tercihi olurken, mağaza içinde ve vitrinde bulunan ekranlarda dünya modasına yön veren markaların güncel defile görüntülerini de moda severlerle buluşturuyor. Dekorasyonu tamamlayan ikonik mobilyalar alışveriş zevkini zenginleştirirken 500’e yakın farklı markaya ait ithal ürün miksi de en yeni trendleri moda tutkunlarıyla buluşturmaya devam ediyor.


Uzman satış ekibi ile haftanın 7 günü, 10:00-22:00 saatleri arası hizmet veren BEYMEN Akasya, sunduğu hizmetler ve ürünlerle yerli ve yabancı turistler için de çekici bir adres oluyor.

 


Geri Dön