19 / 04 / 2024

Beyoğlu'nda çöken 5 katlı bina Kenan İmirzalıoğlu'nun!

Beyoğlu'nda çöken 5 katlı bina Kenan İmirzalıoğlu'nun!

Daha önce 2 binanın yıkıldığı Beyoğlu'nda dün öğleden sonra çöken bina ünlü oyuncu Kenan İmirzalıoğlu'na ait olduğu ortaya çıktı. İmirzalıoğlu'nun, apart otel açmak gibi bir planının olduğu belirtildi.



Beyoğlu'nda Kenan İmirzalıoğlu'na ait olduğu söylenen ve dün aniden yıkılan binanın enkazında kimsenin olmadığı belirtildi.Beyoğlu Şehit Muhtar Mahallesi Taksim Yağhanesi Sokak'ta bulunan 5 katlı tarihi metruk bina dün saat 11.00 sıralarında çöktü. Oyuncu Kenan İmirzalıoğlu'nun satın aldığı ve amcasının oğlu Burak İmirzalıoğlu tarafından tadilat yapıldığı iddia edilen binadan çökme öncesinde çatırtı sesleri geldi. Çevredeki esnaf, sokaktan geçenleri uyararak uzaklaştırdı. O sırada sokaktan geçen kamyonet sürücüsü ise çöken binanın enkazı altında kalmaktan saniyelerle kurtuldu.


Beyoğlu nda çöken 5 katlı bina Kenan İmirzalıoğlu nun!


Sabah'ın yaptığı habere göre İmirzalıoğlu, birkaç ay önce bu binanın yanındaki birkaç binayı daha satın aldı. Apart otel yapmak için çalışma başlattı. Belediye tarafından rölöve ve restitüsyon projeleri onaylandı. Geçen yıl da restorasyon projeleri hazırlandı. İmirzalıoğlu'nun binasıyla birlikte son 1 yılda Beyoğlu'nda 3 metruk bina çöktü.



Yeni Şafak




Haber Takvim Gazetesi'nde şu şekilde yer aldı...



Beyoğlu Şehit Muhtar Mahallesi Taksim Yağhanesi Sokak'ta bulunan 5 katlı tarihi metruk bina dün saat 11.00 sıralarında çöktü. Oyuncu İmirzalıoğlu'nun satın aldığı ve amcaoğlu Burak İmirzalıoğlu tarafından tadilat yapıldığı iddia edilen binadan çökme öncesinde çatırtı sesleri geldi. Çevredeki esnaf, sokaktan geçenleri uyararak uzaklaştırdı. O sırada sokaktan geçen kamyonet sürücüsü ise çöken binanın enkazı altında kalmaktan saniyelerle kurtuldu.


BİNA 5 SANİYEDE ÇÖKTÜ

Bina 5 saniye içinde yerle bir oldu. Demir parçaları, kamyonetin üzerine düştü. İhbar üzerine olay yerine gelen polis, sokağı tamamen kapatarak güvenlik çemberi oluşturdu. İtfaiye ekipleri de enkaz çalışması yaptı. Arama kurtarma ekipleri, köpeklerle arama yaptı. Binanın enkazı altında kalan olmadığı belirlendi. Yıkılan bina boştu.


KAZI VE YIKIM YAPILMIŞ

Mahalle sakinleri çöken binanın etrafının aylar öncesinden demir levhalarla kapatıldığını birkaç gün önce de binanın temelinde kazı ve yıkım yapıldığını belirtti.


APART OTEL YAPACAKTI

İddialara göre; İmirzalıoğlu birkaç ay önce bu binanın yanındaki birkaç binayı daha satın aldı. Apart otel yapmak için çalışma başlattı. Belediye tarafından rölöve ve restitüsyon projeleri onaylandı. Geçen yıl da restorasyon projeleri hazırlandı.


1 YILDA ÇÖKEN 3. BİNA

İmirzalıoğlu'nun çöken 5 katlı binasıyla birlikte son 1 yılda Beyoğlu'nda 3 metruk bina çöktü.




Takvim



Haber Sözcü Gazetesi'nde şu şekilde yer aldı;


Uzun bir süredir dizilerden ve filmlerden kazandığı paraları gayrimenkul sektöründe değerlendiren ve kısa süre içerisinde Cihangir’de 4 apartman diken Kenan İmirzalıoğlu, iddialara göre yaptığı gayrimenkul yatırımlarından 30 milyon liranın üzerinde bir servete konmuş.


Genellikle Beyoğlu tarafında bulunan eski evleri alarak restore eden ve bunları otele çeviren İmirzalıoğlu iddialar doğruysa son yatırımında zarara uğrayacak. Beyoğlu’ndan arkası arkasına gelen bina çökme haberlerinin başkahramanı bu kez oyuncu Kenan İmirzalıoğlu oldu. İddialar doğruysa, geride bıraktığımız gün çöken beş katlı tarihi bina Kenan İmirzalıoğlu’na aitti ve satın aldığı binada restorasyon çalışmaları sürdürüyordu.


Sözcü



Haber Şok Gazetesi'nde şu şekilde yer aldı;


UZUN bir süredir dizilerden ve filmlerden kazandığı paraları gayrimenkul sektöründe değerlendiren ve kısa süre içerisinde Cihangir’de 4 apartman diken Kenan İmirzalıoğlu, iddialara göre yaptığı gayrimenkul yatırımlarından 30 milyon liranın üzerinde bir servete konmuş. Genellikle Beyoğlu tarafında bulunan eski evleri alarak restore eden ve bunları otele çeviren İmirzalıoğlu iddialar doğruysa son yatırımında zarara uğrayacak. Beyoğlu’ndan arkası arkasına gelen bina çökme haberlerinin başkahramanı bu kez oyuncu Kenan İmirzalıoğlu oldu.


Apart otel yapacaktı...

İddialara göre, geride bıraktığımız gün çöken beş katlı tarihi bina Kenan İmirzalıoğlu’na aitti. Oyuncu birkaç ay önce bu binanın yanındaki birkaç binayı daha satın aldı. Apart otel yapmak için çalışma başlattı. Belediye tarafından rölöve ve restitüsyon projeleri onaylandı. Geçen yıl da restorasyon projeleri hazırlandı. İmirzalıoğlu’nun binasıyla birlikte son 1 yılda Beyoğlu’nda 3 metruk bina çöktü.


Şok


Geri Dön