25 / 04 / 2024

Beyonce 100 kişiye 5'er bin dolar kira yardımı yapacak!

Beyonce 100 kişiye 5'er bin dolar kira yardımı yapacak!

Dünyaca ünlü pop yıldızı Beyonce, koronavirüs salgını nedeniyle kira ödemelerinde güçlük çeken 100 kişiye 5'er bin dolar yardım yapacağını açıkladı. 



39 yaşındaki dünyaca ünlü şarkıcı Beyonce kurduğu dernek üzerinden yardımlarına devam ediyor. 

Sözcü Gazetesi'nde yer alan habere göre; Amerikalı şarkıcı, pandemi döneminde kirasını ödemekte güçlük çeken ya da evinden tahliye edilenler arasından 100 kişiye 5 biner dolar bağış yapılacağını açıkladı. 

Dernekten yapılan yazılı açıklamada, “Bu Noel sezonu birçok kişi evleriyle ilgili sorun yaşarken, bazı güzel haberleri paylaşmaktan gurur duyuyoruz. Beyonce, haciz veya tahliyeyle karşı karşıya kalan bireylere ve ailelere 5 biner dolarlık hibe veriyor. 

Beyonce 100 kişiye 5 er bin dolar kira yardımı yapacak!

Covid-19’un neden olduğu salgınla karşı karşıya kaldığımızda BeyGOOD fark yaratmak için bir plan yaptı. İnsanlara gıda, su, ev gereçleri ve Covid testi gibi temel ihtiyaçları sağlayan ülke çapındaki kuruluşlara yardım ettik. Ruh sağlığı desteği de verdik. Ardından BeyGOOD Küçük İşletme Etki Fonu’muzu başlattık ve bugüne kadar 250’den fazla küçük işletme 10 bin dolar hibe aldı" ifadelerine yer verildi. 

“Beyonce, en çok ihtiyaç duyulan yerde destek ve yardım etmeye devam ediyor” denilen açıklamada, “BeyGOOD Etki Fonu’nun ikinci aşaması artık konut krizinden etkilenenlere yardım edecek. Evlerin borçlarının ertelenmesi 26 Aralık’ta sona erecek, bu da hacizlere ve kira tahliyelerine yol açacak. İş kaybına, hastalığa ve genel ekonominin gerilemesine neden olan salgın nedeniyle birçok aile etkilendi” ifadesi yer aldı.Beyonce’nin derneğinden yardım almak için online başvurular arasından değerlendirme Ocak ayı sonunda yapılacak. Dernek, şubat ayında ikinci bir finansman desteği turunun daha sunulacağını belirtti.

Beyonce'nin 26 milyon dolarlık yazlık evi!


Geri Dön