29 / 03 / 2024

Beyşehir imarı masaya yatırıldı!

Beyşehir imarı masaya yatırıldı!

Beyşehir Belediyesi tarafından ilçe genelinde yapılacak imar çalışmalarını görüşmek için toplantı yapıldı. Beyşehir Belediyesi Toplantı Salonu' nda gerçekleştirilen programa Beyşehir Belediye Başkanı Murat Özaltun'da katıldı...



Beyşehir Belediyesi tarafından ilçe genelinde yapılacak imar çalışmalarını görüşmek için toplantı yapıldı. 

Beyşehir Belediyesi Toplantı Salonu'nda gerçekleştirilen programa Beyşehir Belediye Başkanı Murat Özaltun, Başkan Yardımcıları Halim Gümüşel, Kamil Kahraman Göksu, Konya Büyükşehir İmar ve Şehircilik Daire Başkanı Nurullah Osmanlı, Şehir Plancısı Fatih Yılmaz, Mimar Seyit Ahmet Biçer, Konya Büyükşehir İmar ve Şehircilik Daire Başkanlığı Müdürleri, Beyşehir Belediyesi İmar Komisyonu Üyeleri katıldı. Belediye Başkanı Murat Özaltun, "Beyşehir'de şahsa göre imar değil, ada bazlı, şehrin estetiğine yakışır imar düzenlemeleri yapacağız. 


İlçemizdeki inşaat sektörü için arsalarımızın imar durumunu, halkımızın ve çalışanların istek ve önerileri doğrultusunda planlamak için burada bulunuyoruz. Böylesine önemli bir konuda aramızda yer aldığınız ve katkı sunduğunuz için sizlere teşekkür ediyorum" dedi. 


Pusula



Geri Dön