29 / 03 / 2024

Beytüşşebap'a 12 gün sonra elektrik verilmeye başlandı!

Beytüşşebap'a 12 gün sonra elektrik verilmeye başlandı!

Doğu ve de Güneydoğu Anadolu bölgesinde etkili olan kar yağışı nedeniyle 12 gün önce 350 elektrik direğinin yıkıldığı Şırnak' ın Beytüşşebap ilçesine elektrik verilmeye başlandı...



Kar yağışı nedeniyle 12 gün önce 350 elektrik direğinin yıkıldığı Şırnak'ın Beytüşşebap ilçesine elektrik verilmeye başlandı.


Kaymakam Fevzi Dönmez, yaptığı yazılı açıklamada,  ilçede yaşanan elektrik sıkıntısının yapılan çalışmalar sonrasında giderildiğini belirtti.


Kar yağışı yüzünden 350 elektrik direğinin yıkıldığını ve bu nedenle ilçede elektrik kesintisi yaşandığını kaydeden Dönmez, açıklamasında şu ifadelere yer verdi:


"İlçemizde 27 Ocak 2014'de yoğun kar yağışı nedeniyle yaklaşık 350 elektrik direğinin yıkılması neticesinde elektrik kesintisi yaşandı. İlçeye, DEDAŞ ekibi, çevre ilçelerden gelen ekipler, ilçe ve köy halkının da desteğiyle 12 günün sonunda elektrik verilmiştir. Valimiz Hasan İpek'e söz konusu elektrik kesintisiyle ilgilenerek, hassasiyet gösterdiği için DEDAŞ yetkililerine ve ilçe halkınına da desteklerinden dolayı teşekkür ediyorum."


AA


Geri Dön