25 / 04 / 2024

Beytüşşebap

Beytüşşebap

Doğu ve de Güneydoğu Anadolu bölgesinde etkili olan kar yağışı nedeniyle 12 gün önce 350 elektrik direğinin yıkıldığı Şırnak' ın Beytüşşebap ilçesine elektrik verilmeye başlandı...

Beytüşşebap'ta evler kar altında kaldı!

Şırnak' ın Beytüşşebap ilçesinde dün başlayan ve de aralıksız devam kar yağışı hayatı olumsuz etkilerken, bazı tek katlı evler ve de araçlar kar altında kaldı...

Beytül Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Beytül Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Beytül Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkezi Pendik'te yapıldı.

O ilde hem turizm hem de ticaret alanı imarlı arsa satılacak!

Beytüşşebap Kaymakamlığı Milli Emlak Şefliği, Şırnak'ta yer alan arsayı satışa çıkardı. Arsanın satış ihalesi 11 Temmuz 2023 tarihinde yapılacak.

Rbk Peyzaj İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Rbk Peyzaj İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta 300 bin TL sermaye bedeli ile Şebap Bozyiğit tarafından kuruldu.

Beytürk İnternational Altınbey İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Beytürk İnternational Altınbey İnşaat Limited Şirketi Şişli'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Arife Dürüster tarafındna kuruldu.

İsrail, Doğu Kudüs'te bir dizi yerleşim projesi planlıyor!

İsrail Adalet Bakanlığının, işgal altında olan Doğu Kudüs'ün Bab el-Amud, Beyt Safafa, Sur Bahir, Şeyh Cerrah ve Beyt Hanina bölgelerinde bir dizi yeni Yahudi yerleşim projesi hayata geçirmeyi planladığı bildirildi.

Teko Yapı Denetim Limited Şirketi kuruldu!

Teko Yapı Denetim Limited Şirketi bugün Küçükçekmece'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Hasan Beytüt taarfından kuruldu.

Mısır'dan İsrail'in Kudüs'teki yeni konut inşası kararına kınama!

Mısır, İsrail'in  Yeşil Bölge ile Beyt Safafa, Baka ve Talpiyot bölgelerinden Velce köyüne kadar uzanan alanda konut inşası planına ilişkin kararı kınadı.

Şırnak Beytüşşebap küçük sanayi sitesine kavuşuyor!

Şırnak'ın Beytüşşebap ilçesinde küçük sanayi sitesi inşa ediliyor.

İsrail güçleri işgal altındaki Batı Şeria'da 3 aileyi evsiz bıraktı!

İsrail askerleri Batı Şeria'nın Beytüllahim kentine bağlı El-Hıdır beldesinde Filistinlilere ait bir konut ile iki çadırı yıktı.

İsrail, Doğu Kudüs'te Filistinlilere ait bir evi yıktı!

Doğu Kudüs'teki Beyt Hanina Mahallesinde yer alan Filistinlilere ait bir ev, İsrail'e bağlı Kudüs Belediyesi ekipleri tarafından yıkıldı

İsrail, Batı Şeria'da Filistinlilere ait yapıları yıktı

İsrail güçleri, işgal altındaki Batı Şeria'nın Beytüllahim kentinde Filistinlilere ait bazı yapıları "ruhsatsız" olduğu iddiasıyla yıktı...

Beytülmakdis Turizm Emlak Araç Kiralama ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Beytülmakdis Turizm Emlak Araç Kiralama ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 300 bin TL sermaye bedeli ile Ashraf Mohammad Ahmad Dıab ve Ibtısam Abdel Hadı Tawfiq Ismail ortaklığıyla kuruldu.

Batı Şeria'daki Doğuş Kilisesi restorasyonu tam gaz! 

Batı Şeria'nın Beytüllahim kentinde Doğuş Kilisesi'ndeki restorasyon çalışmaları hız kesmeden devam ediyor.Restorasyon için komisyonun, bir kısmı Filistin hükümetinin, bir kısmı da yerli ve yabancı ülkelerdeki iş adamlarının ve kiliselerin finansmanıyla yaklaşık 15 milyon dolar tahsis edildi.

Beytüşşebap Haberi

Beytüşşebap

Kar yağışı nedeniyle 12 gün önce 350 elektrik direğinin yıkıldığı Şırnak'ın Beytüşşebap ilçesine elektrik verilmeye başlandı.


Kaymakam Fevzi Dönmez, yaptığı yazılı açıklamada,  ilçede yaşanan elektrik sıkıntısının yapılan çalışmalar sonrasında giderildiğini belirtti.


Kar yağışı yüzünden 350 elektrik direğinin yıkıldığını ve bu nedenle ilçede elektrik kesintisi yaşandığını kaydeden Dönmez, açıklamasında şu ifadelere yer verdi:


"İlçemizde 27 Ocak 2014'de yoğun kar yağışı nedeniyle yaklaşık 350 elektrik direğinin yıkılması neticesinde elektrik kesintisi yaşandı. İlçeye, DEDAŞ ekibi, çevre ilçelerden gelen ekipler, ilçe ve köy halkının da desteğiyle 12 günün sonunda elektrik verilmiştir. Valimiz Hasan İpek'e söz konusu elektrik kesintisiyle ilgilenerek, hassasiyet gösterdiği için DEDAŞ yetkililerine ve ilçe halkınına da desteklerinden dolayı teşekkür...