07 / 05 / 2024

Beze Group Malezya Intrade 2013 fuarının Türkiye temsilcisi oldu!

Beze Group Malezya Intrade 2013 fuarının Türkiye temsilcisi oldu!

Bölgenin en büyük ticari fuarı Intrade – 7. Malezya Uluslararası Ticaret Fuarı 22-26 Kasım 2013 tarihlerinde Kuala Lumpur – Menara Matrade Merkezi’nde düzenleniyor ve 30 ülkeden 9000 (dokuzbin) ziyaretçi ile 300 (üçyüz) kişilik ticari alım heyeti bekleni



Malezya Uluslararası Ticaret ve Sanayi Bakanlığı himayesinde, Matrade (Malezya Dış Ticareti Geliştirme Ajansı) tarafından düzenlenen Intrade; ilk düzenlediği 2007 yılından itibaren yıllık ortalama %27 iş hacmi ve satış artışıyla büyüyerek ASEAN Bölgesi’nin en büyük ticaret fuarı olarak kabul edilmektedir.


Intrade, bu yıl bölgede hızla büyüme gösteren ve talep gören 4 (dört) ana sektöre dönük ticarete ev sahipliği yapacak;


1. İnşaat Yapı Malzemeleri

2. Elektrik – Elektronik (IT - Telekomünikasyon)

3. Lifestyle (Genel Tüketim İhtiyaçları)

4. Üretim Destek (Otomasyon - Lojistik)


T.C. Ekonomi Bakanlığı’ından %70 Devlet Desteği


Ekonomi Bakanlığı, Dış Ticaret Müsteşarlığı Intrade Fuarı’na % 70 oranında Bireysel Katılım Teşviki vermektedir. Öte yandan Malezya’nın Endonezya, Singapur, Filipinler ve Tayland  başta olmak üzere Asya Pasifik Bölgesi’ne açılan önemli bir kapı olması Türkiye ile imzalanan Serbest Ticaret Anlaşması’nın sağladığı geniş olanaklar ile vizesiz seyahat imkanı Türk üreticiler için büyük bir imkan olmaktadır.


Intrade Fuarı’nın, Türkiye tek yetkili ajansı olan Beze Group 2001-2004 yılları arasında da Malezya Turizm Bakanlığı’nın Türkiye Turizm Destinasyon, PR ve Pazarlama Kampanyasını başarıyla gerçekleştirmişti.




Geri Dön