18 / 04 / 2024

Bien çocuklara hayvan sevgisi aşılıyor!

Bien çocuklara hayvan sevgisi aşılıyor!

Çocuklara hayvan sevgisini aşılamak amacıyla düzenlenen etkinlikte Bien, Metrocity AVM’de düzenlenen 2015 Metrocity takvimi için birbirinden sevimli kedi ve de köpeklerin yarıştığı etkinliğe sponsor oldu.



Çocuklara hayvan sevgisini aşılamak amacıyla düzenlenen etkinlikte Bien, stant açarak onların hayvan severliğine katkı sağladı. Nefise Karatay, Vatan Şaşmaz, Çiğdem Tunç, Ali Erkazan gibi hayvan sever ünlülerin yanı sıra, birçok gazetecinin de jüri üyesi olduğu aktivitede, kedi ve köpekler 12 ay takvimine girebilmek için yarıştı.


Kedi ve köpek besleyen herkesin katılımı ile gerçekleşen etkinlik sonunda, Metrocity 2015 takvimi oluşturuldu. Her ay için bir kedi ve bir köpek takvim yıldızı olarak seçildi. Seçilen kedi ve köpekler fotoğraf karelerine dönüştü.


Reklam Filminin Yıldızı Bengal Kaplanına Çocuklardan Yoğun İlgi!


Doğanın güzelliklerinin korunmasında ve kollanmasında duyarlı olan Bien, çocuk ziyaretçilerin AVM’de hoşça vakit geçirmeleri için yüz boyama aktivitesi düzenledi. Etkinliğe son reklam filminin yıldızı bengal kaplanının sevimli oyuncağı ile katılan Bien, çocuklar tarafından yoğun ilgi gördü. Minik hayvan severler bir yandan yüzleri boyanırken bir yandan da bengal kaplanı ile eğlendi.



Geri Dön