29 / 03 / 2024

Bien'den Anadolu Üniversitesi Tasarım Kulübü'ne destek!

Bien'den Anadolu Üniversitesi Tasarım Kulübü'ne destek!

Bien'den Anadolu Üniversitesi Tasarım Kulübü'ne destek geldi. Seramik sektörünün öncü firması Bien, Berlin’de bu yıl 12.si düzenlenen Design Campus Etkinliği’ne katılan Anadolu Üniversitesi Tasarım Kulübü öğrencilerini destekledi.



Almanya ve Türkiye’den toplamda 12 üniversiteden öğrenci ve akademisyenin yer aldığı etkinlik 1 hafta sürdü. Etkinlik kapsamında öğrencilerin yetenekleri ve hayal güçleriyle tasarladıkları çalışmalar, 10 farklı workshop ile sunuldu. Şehirden beslenen ve şehre katkı sağlayan yaratıcı fikirlerle oluşturulan tasarımlar, Berlin’de halka açık olarak da sergilendi. Mekan, ürün, maket ve video şeklindeki çalışmalardan oluşan etkinlik, mini bir bienal olma özelliği de taşıdı.


Design Campus Gelecek Yıl Türkiye’de


Öğrencilerin birlikte çalışma duygusunun gelişmesi ve kültürel aktarım için yapılan bu gelenekselleşmiş etkinliğe Anadolu Üniversitesi ilk defa katıldı. Design Campus organizasyon komitesi, Anadolu Üniversitesi öğrencilerinin yeteneklerinden ve heyecanlı katılımdan etkilenerek gelecek yıl etkinliğin Eskişehir’de gerçekleştirilmesine karar verdi.


Bien Seramik’in verdiği destek, uluslararası anlamda başarılı tasarım okullarının Eskişehir’de ağırlanmasında büyük önem taşıyor.



Geri Dön