25 / 04 / 2024

Bien sermaik etkinlikleri

Bien sermaik etkinlikleri

Antalya’da düzenlenen toplantıda, 2015 yılı pazarlama gamında bulunan, yeni devreye alınacak ürünler ile ilgili ve satış stratejileri hakkında bayilere bilgi verildi. Aynı zamanda hazırlanan teşhir alanları da gezildi.

Bien'den Anadolu Üniversitesi Tasarım Kulübü'ne destek!

Bien'den Anadolu Üniversitesi Tasarım Kulübü'ne destek geldi. Seramik sektörünün öncü firması Bien, Berlin’de bu yıl 12.si düzenlenen Design Campus Etkinliği’ne katılan Anadolu Üniversitesi Tasarım Kulübü öğrencilerini destekledi.

Bien, Borsa İstanbul’da işlem görmeye başladı! Yatırımcılar dikkat, işte Bien’in yatırım planları!

Seramik sektöründe faaliyet gösteren Bien, talep toplama sürecinin ardından Borsa İstanbul’da işlem görmeye başladı. Yüzde 20 hissesini halka açan şirketin halka arz büyüklüğünün ise 3,1 milyar lira olarak gerçekleştiği belirtildi.

Bien Seramik halka arz ne zaman, kaç lot verir? Yatırımcılar aman dikkat! İşte tek tek açıklanan o detaylar!

Pek çok kişi Bien Seramik halka arz ne zaman, kaç lot verir gibi soruların yanıtlarını merak ediyor ve araştırıyor. Yatırımcılar aman dikkat... İşte tek tek açıklanan o detaylar...

Gratis’te indirimler bitiyor! Yetişen alacak! Luis Bien yağ 119 TL yerine 83 TL! 24 Ekim 2022 fiyat listesi...

Gratis’in Ekim ayına özel uyguladığı yüzde 50 indirimine yeni ürünler eklendi. Bu ürünlerden biri de Luis Bien saç yağı oldu. Luis Bien saç yağı fiyatı 119 TL’den 83 TL’ye düştü.

43. Yapı Fuarı – Turkeybuild Istanbul etkinlikleri sektöre katma değer sunacak!

Bu sene 43’üncü kez gerçekleştirilecek olan 43. Yapı Fuarı – Turkeybuild Istanbul etkinlikleri sektöre katma değer sunmaya hazırlanıyor.

Bien Seramik’in yeni trend banyo karoları!

Bien Seramik’in yeni trend banyolar için tasarladığı 40X120cm ebadındaki duvar karoları mekanın tasarım aşamasında büyük kolaylık sağlıyor.

Hakan Günderen, Bien Banyo Genel Müdürü oldu!

2017 yılı Ağustos ayı itibariyle Ercan Şirketler Topluluğu şirketlerinden Bien Banyo Ürünleri Sanayi Ticaret A.Ş. Genel Müdürü olarak göreve başlayan Hakan Günderen 55 yaşında ve 2 çocuk babasıdır.

Park Mozaik'te yaz etkinlikleri devam ediyor!

TEPE ve MESA tarafından inşa edilen Park Mozaik'te “yaza merhaba” partisi ile başlayan yaz etkinlikleri barbekü partisi ile sürüyor. Park Mozaik, sakinleri, yazlarını tüm dostları, yakınları ve sevdikleriyle birlikte barbekü partisiyle renklendirdi.

Bien Seramik'ten 2017'nin yeni serileri!

Bien Seramik, 2017'nin yeni serilerini tanıttı. Zebra Wood, Angle, Ethnic, Antique Dekofon ve Geo Wood Serileri ile yaza damga vuracak.

Bien Seramik Amazon Koleksiyonu çok konuşulacak!

Bien Seramik’in Amazon Koleksiyonu sadece renkleri ve tarzı ile değil aynı zamanda büyük ebatlarda olması ile de gözde bir seri.

Bien Gayrimenkul İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bien Gayrimenkul İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Bülent Şefik Tekin ve Adnan Kocagil ortaklığında 10 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Queen Central Park’ta caz etkinlikleri başladı!

Sinpaş GYO tarafından Şişli-Bomonti’de inşa edilen Central Park’ta caz etkinlikleri başladı. Queen Central Park Satış Ofisi'ndeki caz performansı ile dinleyenleri büyüledi.

Bien'den, Imperial ve Adonis serileriyle kusursuz tasarımlar!

Bien, mermerin kusursuzca işlendiği Imperial ve Adonis serileriyle mekanlara göz alıcı şıklık ve bütünsel çözümler sunuyor.

Bien ile siyah-beyaz özel banyolar!

Bien’in siyah-beyaz banyolarıyla beyazın ferahlığını ve ışığını, siyahın gücünü hissedin. Kendini tanıyan ne istediğini bilen insanların tercihi olarak öne çıkan siyah beyaz koleksiyon, klasiğin gücünü gösteriyor

Bien sermaik etkinlikleri Haberi

Bien sermaik etkinlikleri

Bien toplam 3 ana bayi ve 280 tali bayisini Antalya’da Von Resort Golden Coas’ta bir araya getiriyor.


Antalya’da düzenlenen toplantıda, 2015 yılı pazarlama gamında bulunan, yeni devreye alınacak ürünler ile ilgili ve satış stratejileri hakkında bayilere bilgi verildi. Aynı zamanda hazırlanan teşhir alanları da gezildi.


Bien, 14-17 Ocak tarihleri arasında Samsun bayisi ''Kutluser Yapı Malzemeleri ''ve tali bayilerinin ağırlandığı yılın ilk toplantısı başarıyla tamamlandı. Katılımcılara, kariyer ve İnsan Kaynakları danışmanı olan Levent Galip Yeşil satış eğitimi verdi. Bayi toplantısında katılımcılar eğitimin yanı sıra kültürel ve sosyal aktivitelerde bulundular. Side Antik Kent’ i gezen bayiler bölgeye ait bilgi de edinmiş oldular.


Bayi toplantılarının ikincisi ise 21-25 Ocak tarihleri arasında Antalya'da gerçekleşti. Kayseri bayisi ''Kaşıkçı Yapı Malzemeleri ''ve tali bayilerin katıldığı bayi toplantısında eğlenceli...