20 / 04 / 2024

Big Mamma’s 100 şubeye ulaşma kararı aldı!

Big Mamma’s 100 şubeye ulaşma kararı aldı!

Bursalı Nihat Yıldız’ın 1984'te Danimarka’da temellerini attığı, 1998'de ülkesine dönerek Bursa’da ilk şubesini açtığı ve bugün 62 şubesiyle lezzet tutkunlarını ağırlayan ‘Big Mamma’s’ büyüme kararı aldı.



Bursalı Nihat Yıldız’ın 1984'te Danimarka’da temellerini attığı, 1998'de ülkesine dönerek Bursa’da ilk şubesini açtığı ve bugün 62 şubesiyle lezzet tutkunlarını ağırlayan ‘Big Mamma’s’ büyüme kararı aldı. Türkiye’nin en büyük restoran zincirlerinden biri olma planıyla büyük bir atılıma hazırlanan Big Mamma’s, bu hedef doğrultusunda, kendine has bir konseptle franchise verecek.

Tarifsiz lezzetleri, kaliteli ürünleri, keyifli ve sofistike konseptiyle ‘casual dining’ hizmet anlayışını daha geniş kitlelerle paylaşmak isteyen Big Mamma’s, franchise sistemini, yatırımcısını, içinde bulunduğu koşulları göz önünde bulundurarak en doğru şekilde yönlendirmek üzere planladı. Big Mamma’s Franchise Sistemi; yer kiralamasından fizibilite çalışmasına, konsept yönetiminden mimari projelendirmeye, ürün satınalmadan lojistiğe, marka kimliğinden iletişim çalışmalarına kadar tüm hizmetlerini de kapsıyor.

‘Lezzet, kalite ve müşteri memnuniyeti’ mottosuyla hizmet veren Big Mamma’s, kendine özgü ürün gamı, konsepti ve yaratıcı yaklaşımıyla sektörde fark yaratan bir restoran zinciri. Dünya mutfağından çok özel lezzetlerden meydana gelen mönüsüyle büyük ilgi gören Big Mamma’s 62 şubesinde 930 çalışanı ve 31 bin metrekarelik alanda misafirlerini ağırlıyor. Sene sonuna kadar 100 şubeye ulaşmayı planlayan Big Mamma’s, büyürken yatırımcısını da büyütmeyi hedefliyor.


Geri Dön