29 / 03 / 2024

Bilecik'e yeni alışveriş merkezi!

Bilecik'e yeni alışveriş merkezi!

Bilecik 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Meydanı'nda hayata geçirilmesi planlanan AVM, ticaret merkezi, ve yeraltı otoparkının ihalesi 12 Eylül 2017 tarihinde gerçekleştirilecek.




Kamuoyunda Seven Çarşısı olarak bilinen ve yeni adıyla 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Meydanında hayata geçirilmesi planlanan planlanan alışveriş merkezi, yer altı otoparkı ve meydan düzenlemesi ile 140 ada 1 parseldeki taşınmaz üzerine yapılacak olan ticaret merkezi yapımına ilişkin ihale duyurusu yapıldı.


Bilecik Belediyesi Mali İşler Müdürlüğü tarafından yapılan yazılı açıklamada; ''Bilecik Belediyesi’nin mülkiyetinde bulunan Bilecik İli Merkezde yer alan 89 ada 12 parseldeki taşınmaz üzerine AVM, 89 ada 13 parsel taşınmaz üzerine Yeraltı Otoparkı ve Meydan düzenlenmesi ile birlikte, 140 ada 1 parseldeki taşınmaz üzerine Ticaret Merkezi yapımı işlerini kapsayan ihalenin gerçekleştirileceği bildirildi.

2886 sayılı Devlet İhale Kanununun 35(a) maddesi gereğince kapalı teklif usulüyle 12/09/2017 Salı günü saat 14:30’da Bilecik Belediyesi Binasında bulunan Belediye Encümeni Toplantı Salonu'nda gerçekleştirilecek.

İstekliler, gerçekleştirilecek olan ihale hakkında detaylı bilgiye Bilecik Belediyesi Mali İşler Müdürlüğü'nde ulaşabilecekler.


Bilecik Belediyesi


Geri Dön