19 / 04 / 2024

Bilecik'te hızlı trene ulaşım için yol çalışması yapılıyor!

Bilecik'te hızlı trene ulaşım için yol çalışması yapılıyor!

Bilecik Bozüyük Belediyesi tarafından ilçe merkezi ile Yüksek Hızlı Tren istasyonu arasındaki ulaşımı kolaylaştırmak ve mevcut Çevre yoluna alternatif olacak yeni bir yol yapılması amacıyla başlatılan çalışmalar devam ediyor...




Bilecik Bozüyük Belediyesi tarafından ilçe merkezi ile Yüksek Hızlı Tren istasyonu arasındaki ulaşımı kolaylaştırmak ve mevcut Çevre yoluna alternatif olacak yeni bir yol yapılması amacıyla başlatılan çalışmalar devam ediyor.


Bozüyük Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerince başlatılan yol çalışmaları kapsamında Musapınarı yeni sanayi kavşağından itibaren İçköy Hızlı Tren Köprüsü’ne kadar planlanan alternatif yol çalışmasında dozer, silindir ve kepçe çalışması ile yol yapımı sürüyor. Alternatif yol çalışma alanı üzerinde ve Kapalı pazarın arka kısmında bulunan NATO boru hattının üzerine de NATO ile yapılan protokol çerçevesinde menfez çalışması yapılıyor. Yolu ikiye bölerek kesen NATO boru hattı menfez çalışmasının ardından üzeri kapatılarak yol birleştirilecek ve bağlantı sağlanmış olacak.



Ray Haber


Geri Dön