19 / 04 / 2024

Bilecik'te inşaat demirlerinin altında kalan 2 işçi yaralandı!

Bilecik'te inşaat demirlerinin altında kalan 2 işçi yaralandı!

Bilecik Şehir Mezarlığında yaşanan iş kazası sonucunda demirlerin altında kalan 2 işçi yaralandı.



Bilecik Şehir Mezarlığı'nda yaşanan toprak kayması sonucunda süren çalışmalarda inşaat demirlerini dizerken bir anda inşaat demirlerinin altında kalan iki işçi yaralandı.

Bilecik Haber Merkezi'nde yer alan habere göre; Bilecik Şehir Mezarlığındaki toprak kaymasını önlemek için yapılması planlanan çalışmalarda inşaat demirlerini dizen Zabit N. ile Ayhan B. bir anda inşaat demirleri üzerine devrilmesi sonucu demirlerin altında kaldı. Mesai arkadaşlarının durumu fark etmesiyle alınan ihbara konu olay yerine polis ve 112 Acil Sağlık ekipleri gönderildi.

Demirlerin altında kalmasıyla yaralanan Zabit N. ile Ayhan B. arkadaşları tarafından enkazdan çıkarıldı ve 112 Acil Sağlık ekiplerine teslim edildi. Yaralılardan kolundan yaralanan kişinin tedavisi ayakta yapılırken durumu biraz daha ağır olan diğer işçi tedavi edilmek için Bilecik Devlet Hastanesi'ne götürüldü.

Polis iş kazası hakkında soruşturma başlatırken, yaralının sağlık durumunun yapılması planlanan tetkiklerin ardından karar verileceği öğrenildi.
 


Geri Dön