25 / 04 / 2024

BİLSEM sorgulama ekranı nereden bakılır? 2023 değerlendirme sonuçları ne zaman açıklanıyor?

BİLSEM sorgulama ekranı nereden bakılır? 2023 değerlendirme sonuçları ne zaman açıklanıyor?

Üstün zekalı ve yetenekli öğrencilere yönelik Bilim ve Sanat Eğitim Merkezleri'nin (BİLSEM) bireysel değerlendirme sonuçları bugün Millî Eğitim Bakanlığı'nın resmi internet sitesi http://meb.gov.tr adresi üzerinden açıklandı.



BİLSEM sınavları, 15 Mayıs ile 28 Temmuz 2023 tarihleri arasında yapılacak. BİLSEM, üstün zekalı ve yetenekli öğrencilere özel programlar sunan bir eğitim kurumu olarak öne çıkıyor. İşte, detaylar...

BİLSEM değerlendirme sonuçları ne zaman açıklanacak?

Üstün zekalı ve yetenekli öğrencilerin eğitimlerine katkıda bulunan Bilim ve Sanat Merkezi (BİLSEM) sınav sonuçları için bekleyiş sona erdi. Bugün edinilen bilgiye göre, BİLSEM ön değerlendirme sonuçları açıklandı ve öğrencilerin yetenek alanlarına göre ön değerlendirmesi, 14 Ocak ile 9 Nisan tarihleri arasında tamamlandı.

Bireysel değerlendirmeye hak kazanan öğrencilerin sınav sonuçları ise Millî Eğitim Bakanlığı'nın resmi internet sitesinde yayınlandı.

BİLSEM sınav sonuçlarının ardından, öğrencilerin ilgili değerlendirme sonuçlarına itiraz etme fırsatı verilecek. Bu kapsamda, itiraz tarihleri de resmi olarak açıklandı. Öğrenciler, 24-28 Nisan 2023 tarihleri arasında itiraz başvurularını yapabilecekler.

 


Geri Dön