25 / 04 / 2024

BİM'de Macbook Pro satışta! Stoklarla sınırlı! İşte 13 Haziran 2022 fiyat listesi...

BİM'de Macbook Pro satışta! Stoklarla sınırlı! İşte 13 Haziran 2022 fiyat listesi...

Türkiye'nin en büyük zincir marketlerinden biri olan BİM'den Macbook Pro'ya inanılmaz bir indirim! Stoklarla sınırlı, sakın kaçırmayın! Peki, BİM'de Macbook Pro fiyatları ne kadar? İşte 13 Haziran 2022 fiyat listesi...



Apple marka akıllı dizüstü bilgisayarlar, her zaman kullanıcıları tarafından çokça seviliyor. Son zamanların en sevilen laptoplarından biri olan Macbook Pro 16 inç  BİM'de satışta! Bu dizüstü bilgisayarlara uygun fiyatlarla sahip olmak için tek yapmanız gereken BİM'in mobil uygulamasını telefonunuza indirip satın almak.

M1 Pro çip sayesinde M1 mimarisinin olağanüstü performansını profesyonel kullanıcılar için çıtayı yükseltiyor. 10 adede kadar CPU çekirdeği, 16 adede kadar GPU çekirdeği ve 16 çekirdekli Neural Engine'ın dışında H.264, HEVC ve ProRes codec'lerini destekleyen, kod çözme ve kodlamaya dönük özel media engine'lar sayesinde en zorlu projeleri bile kolaylaştırıyor.

BİM de Macbook Pro satışta! Stoklarla sınırlı! İşte 13 Haziran 2022 fiyat listesi...

32 GB'a kadar birleşik belleğe sahip olan Macbook Pro 16 inç aynı zamanda 20 adete kadar 4K ProRes video oynatabiliyor. "Aşırı hızlıdan da hızlı!" sloganı ile satışa çıkanMacbook Pro 16 inç, 8 TB'a kadar SSD ile 7.4 GBps gibi bir okuma hızına ulaşabiliyor.

Apple, tüm ezberleri bozan bir pil ömrünü ve olağanüstü bir performansı aynı anda yaşatan verimliliğin tamamen Apple çipin başarısı olduğunu belirtiyor.

Peki, BİM'de Macbook Pro fiyatları ne kadar? İşte 13 Haziran 2022 fiyat listesi...


Geri Dön