19 / 04 / 2024

BİM'de mükemmel Ramazan indirimleri! Reçel 49,50 TL, tereyağI 125 TL'ye düştü! Yetişen alır 

BİM'de mükemmel Ramazan indirimleri! Reçel 49,50 TL, tereyağI 125 TL'ye düştü! Yetişen alır 

BİM'in aktüel ürünler listesi her hafta olduğu gibi bu hafta da merak edilenler arasında. Her haftanın salı günleri farklı ürünlerini indirime sokan Bim'de bu salı neler var? İşte BİM 28 Mart aktüel ürün kataloğu.



BİM marketlerinde birçok farklı ürün kategorisi bulunmaktadır. Temel olarak gıda ürünleri, giyim, temizlik ürünleri ve bazı ev eşyaları gibi çeşitli ürünler satılmaktadır. İşte BİM marketlerinde bulabileceğiniz bazı ürünler:

Gıda ürünleri: süt, peynir, yumurta, ekmek, makarna, pirinç, kuru baklagiller, yağlar, baharatlar, salça, ketçap, çay, kahve, meyve suyu vb.

Giyim: çorap, iç çamaşırı, pijama, mayo, havlu vb.

Temizlik ürünleri: deterjan, sabun, şampuan, saç kremi, diş macunu, ağız gargarası, temizlik malzemeleri vb.

Ev eşyaları: plastik saklama kapları, mutfak aletleri, oyuncaklar, elektrikli süpürge vb.

Bunların yanı sıra, zaman zaman özel kampanyalarla ve sınırlı sayıda sunulan ürünler de BİM marketlerinde yer alabilir. Ancak genel olarak, BİM'in fiyat politikası uygun fiyatlı ve sade ürünler sunmaya odaklanmıştır.

BİM, Türkiye merkezli bir perakende zinciridir. 1995 yılında kurulan BİM, düşük fiyat politikasıyla Türkiye'de ve bazı diğer ülkelerde hızla büyümüş ve bugün Türkiye'nin en büyük perakende zincirlerinden biridir.

BİM marketlerinde, temel gıda ürünleri, giyim, temizlik ürünleri ve bazı ev eşyaları gibi çeşitli ürünler satılmaktadır. BİM, müşterilerine uygun fiyatlı ürünler sunarak, ekonomik olarak daha az avantajlı olan kesimlerin de temel ihtiyaçlarını karşılamasına yardımcı olmaktadır.

BİM de mükemmel Ramazan indirimleri! Reçel 49,50 TL, tereyağI 125 TL ye düştü! Yetişen alır 

BİM, Türkiye'de 81 ilde ve yurtdışında da 5 farklı ülkede faaliyet göstermektedir. BİM marketleri genellikle küçük ve mütevazi dükkanlardan oluşur ve sade bir düzenlemeyle ürünlerin sergilenmesine özen gösterirler. Bu nedenle, düşük maliyetleri sayesinde, müşterilere uygun fiyatlı ürünler sunmayı başarmışlardır.

BİM Aktüel ürünleri oldukça uygun ücretli olduğundan, müşteriler aracılığı ile yoğun bir şekilde takip ediliyor ve ürünler genellikle hızla tükeniyor. İşte Bim 28 Mart aktüel ürün kataloğu.

BİM'de mükemmel Ramazan indirimleri! Reçel 49,50 TL, tereyağI 125 TL'ye düştü! Yetişen alır


Geri Dön