25 / 04 / 2024

BİM'de yumurta fiyatlarına bayramda büyük indirim! İşte yeni fiyatı (2 Mayıs BİM fiyat listesi)

BİM'de yumurta fiyatlarına bayramda büyük indirim! İşte yeni fiyatı (2 Mayıs BİM fiyat listesi)

Ramazan Bayramının ilk gününde ailesi ve sevdikleriyle birlikte güzel bir kahvaltı yapmak isteyenlere indirim haberi BİM'den geldi. BİM, 30'luk yumurta kolisinin fiyatında büyük indirim yaptı. İşte 2 Mayıs BİM fiyat listesi...



Ramazan Bayramını, Ramazan öncesi beslenme düzenimize döneceğimiz geçiş günleri olarak düşünebiliriz. İlk güne hafif beslenerek başlayıp bedenimizi alıştırarak yemek yemeli, yavaş yavaş arttırarak normal beslenme düzenimize geçiş yapmalıyız. Gün boyunca tüketeceğimiz besinler dört besin grubundan oluşmalıdır.

Beslenme ve diyet uzmanları ise Ramazan Bayramının ilk gününde kahvaltıda yağlı yiyecekler yerine içinde yumurtanın da olduğu hafif kahvaltılıkların tercih edilmesi gerektiğini ifade etti.

HAMUR İŞİ SALAM SUCUK YERİNE PEYNİR ZEYTİN YUMURTA

Kahvaltılarda kızartma, kavurma yöntemiyle pişirilmiş besinler yenmemelidir. Kahvaltıda peynir, yumurta, zeytin, ceviz, bal, yeşillik, tam buğday veya çavdar ekmeği tüketilmeli ve sağlıklı kahvaltı yapılmalıdır. Bayram ziyaretlerinde geleneksel olarak tatlı ikramı olacağından kahvaltıda şeker, bal, pekmez gibi tatlı besinleri bulundurulmaması yararlı olacaktır. Sucuk, salam, sosis gibi yağlı besinlerden, börek, poğaça gibi hamur işlerinden uzak durulmalıdır. 

Uzmanlar yumurtanın da olduğu kahvaltı tavsiyesinde bulunmuşken ucuz alışveriş mağazası BİM, bayram sofrasını rahatlatacak bir indirim yaptı. BİM'de satılan 30 adetlik Bili Bili marka Medium boy yumurta fiyatları aşağı çekildi.

BİM de yumurta fiyatlarına bayramda büyük indirim! İşte yeni fiyatı (2 Mayıs BİM fiyat listesi)

İşte BİM markette satılan yumurta ve bazı kahvaltılık çeşitlerinin fiyat listesi.. (2 Mays 2022)


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön