28 / 03 / 2024

Bimeks, Muğla'daki beşinci mağazasını Bodrum'da açtı!

Bimeks, Muğla'daki beşinci mağazasını Bodrum'da açtı!

Marmaris'te açtığı yeni mağazasıyla Muğla'daki mağaza sayısını 5'e çıkaran teknoloji perakendecisi Bimeks, açılışa özel indirimleriyle vatandaşın ilgisini çekiyor. Bimeks'in yüzde 50'ye varan indirimleri günler öncesinden yapılan reklamlarla duyuruldu..




Teknoloji perakendecisi Bimeks, Muğla'daki beşinci mağazasını Bodrum'da açtı. Açılışa özel yapılan indirimler vatandaşlar tarafından yoğun ilgi gördü Son zamanların adından en çok söz ettiren teknoloji perakendecisi Bimeks. mağaza açılışlarına tam gaz devam ediyor. Şirket Türkiye'nin muhtelif yerlerindeki AVM'lerde eş zamanlı olarak gerçekleştirdiği beş mağaza açılışı ile ülke genelindeki yaygınlığını artırmayı sürdürüyor. En yeni teknoloji ürünlerini. 

tüm dünya ile aynı zamanda tüketiciye sunan Bimeks. geçtiğimiz dönemde Electro World ve Darty gibi iki büyük şirketin Türkiye'deki mağazalarını satın alarak hızlı bir büyüme gerçekleştirmiş ve 130 bin metrekarelik bir satış alanına ulaşmıştı.  Aynı anda beş açılış birden Beşiktaş Zorlu AVM, izmit Real AVM. Hatay Prime Mail AVM. Bodrum Midtovn AVM ve Pendik Marina AVM'de eş zamanlı olarak gerçekleştirilen açılışlarla Bimeks'in ülke genelindeki mağaza sayısı 133'ü buldu. 

Bodrum Midtovn AVM'de tabela değişimi gerçekleştirilen mağazanın açılışını yerel yetkililer ve mağaza çalışanları ile birlikte yapan Bimeks Bölge Yöneticisi Erkan Demir. Muğla'da beşinci mağazayı açmanın gururunu yaşadıklarını söyledi. Demir, tüketici elektroniğinden beyaz eşyaya, küçük ev aletlerinden kişisel bakım ürünlerine kadar 2 bine yakın ürün çeşidini avantajlı fiyatlar ve cazip seçeneklerle vatandaşın ayağına getirmeye devam edeceklerini ifade etti


Posta Bodrum



Geri Dön